Undersökning: SweClockers Marknad

Att kunna köpa, sälja och byta saker är ett av de mest uppskattade inslagen på SweClockers. Nu vill vi göra marknaden ännu bättre och för att nå dit behöver vi din hjälp.

I snart 20 år har entusiaster och nördar samlats på SweClockers för att diskutera ett gemensamt intresse och dela med sig av kunskap med varandra. Kunskap är inte det enda som förs vidare från en personen till en annan, att sälja, köpa, byta och rentutav skänka saker är en stor och populär del av det som utgör forumet.

Även om SweClockers Marknad är uppskattat och älskat av många har det sett likadan ut i många år och önskemålen från gemenskapen är många. Alltifrån en säkrare marknadsplats till mer intuitivt annonsskapande och nya funktioner är sådant som är ständigt återkommande.

Nu har det äntligen blivit dags att se över SweClockers Marknad. Vad är bra, vad är dåligt, vad saknas och hur kan vi förbättra den? Ditt svar blir ett av många viktiga underlag när vi nu tittar på hur vi gör marknadsplatsen ännu bättre för alla oss som använder den för att handla med likasinnade datorintresserade!

Till undersökningen

Vi kommer också följa kommentarsfältet i den här nyheten med spänning. Med andra ord; prata av er med varandra och SweClockers UX-ninja @Gurt!