Gallerikampen våren 2019 är igång

Vårens upplaga av purfärska tävlingen Gallerikampen är igång. Nu presenteras priserna, som du kan vinna genom att helt enkelt ladda upp ett snyggt galleri på SweClockers.

Gemensamt för de allra flesta som besöker SweClockers är intresset av att bygga något eget. Det kan vara datorer, men även nostalgiska projekt som arkadmaskin eller varför inte något mer i tiden som det smarta hemmet? Oavsett vad just ditt specialintresse är inom teknik platser det i SweClockers Galleri.

Nyligen tillkännagavs helt nya Gallerikampen, en ständigt pågående tävling där allt som krävs för att vinna är att du laddar upp ditt projekt i ett galleri. Sedan den 1 mars är årets vårupplaga igång och om du vill delta har du fram till den 31 maj på dig att skapa ditt galleri på SweClockers.

Tävlingsvinster

Vinst

Värde

#1

Tillkännages i början av juni ...

~4 000 kronor

#2

Corsair Vengeance RGB Pro DDR4 3 200 MHz (2 × 8 GB)
Corsair ML120 Pro RGB PWM 120mm LED 3-pack


#3

Corsair SF600 V2 600 W

Gallerikampen är i samarbete med Corsair som står för priserna, som varje gång är till ett samlat värde om cirka 7 500 kronor. Första priset för våren 2019 är än så länge hemligt och tillkännages senare under våren. Det som kan sägas är att det går rakt in i hjärtat på moddningsscenen.

Andra pris är ett startpaket alternativt en uppgradering till ditt nuvarande bygge, som behöver med RGB-belysning. Det handlar om totalt 16 GB DDR4-minne med RGB och tre fläktar i Corsairs påkostade ML-serie, där magneter får fläktarna att snurra istället för en traditionell motor.

Det tredje priset är ett nätaggregat enligt den allt mer populära formfaktorn SFX, som passar utmärkt för den som planerar bygga något kompakt. Modellen i fråga är ett Corsair SF600 på 600 W, vilket borde räcka för praktiskt taget alla kompakta byggen med en kraftfull processor och ett grafikkort av rang.

Till SweClockers Galleri!
Mer läsning om Gallerikampen

Hinner du inte till den 31 maj? Misströsta ej, när möjligheten att delta i en omgång av Gallerikampen går ut tar en ny vid! Sommarens upplaga pågår från den 1 juni till den 31 augusti – då med nya priser.