Att vilja göra sitt allra bästa för att få till ett snyggt resultat är så klart allas ambition, oavsett om det gäller en dator eller något annat projekt. Men vision och verklighet går inte alltid hand i hand. Vem har inte fått slut på material, räknat fel, haft ont om pengar eller helt enkelt bara velat bli färdig omgående?

Desperata situationer kräver desperata åtgärder. Inom datorer och hårdvara kallas det ghettomoddning när man tager vad man haver. Har du monterat en hårddisk med buntband, byggt dator i kartong i väntan på ett chassi, gått bärsärk med en dremel, vattenkylt en dator med det billigaste från Biltemas butikshyllor eller byggt något coolt av saker som andra skulle kalla skräp?

Gemensamt för SweClockers gemenskap av entusiaster och återförsäljaren CDON är att båda grundades 1999 och fyller 20 år! För att högtidliggöra detta och fira geniala skapelser genom åren drar vi gemensamt igång en tävling, där det bästa inom ghettomoddning ska koras!

cdonasus.jpg

Tävlingsvinst

#

Vinst

Pris

1

Asus ROG STRIX Z390-F GAMING (Intel LGA 1151-2)

2 789 kr

Medlemmen med den mest finurliga ghettmodden vinner ett moderkort i form av Asus ROG Strix Z390-F Gaming. Modellen har sockel LGA 1151-2 med stöd för Intels senaste generations processorer i Core 9000-serien, däribland åttakärniga Core i9-9900K. Givetvis är modellen fullsmetad med funktioner och stöd för RGB-ekosystemet Asus Aura Sync.

Allt du behöver göra för chansen att vinna är att ladda upp en bild på din mest finurliga ghettomoddning! Det kan vara någonting du använder idag eller gamla bilder från arkivet. Ladda upp bilderna i diskussionstråden tillsammans med en kortare anekdot. Det finns inget som är för fult!

Tävlingsinstruktioner

  • Ta fram kameran och knäpp en bild på din finurligaste ghettomod ...
    ... eller ladda upp en gammal bild från förr!

  • Ladda upp din bild på valfri bilduppladdningstjänst, exempelvis imgur.com.

  • Skriv ett kortare stycke om vad du visar! Ett syfte eller anekdot som gör att juryn förstår tanken bakom din ghettomod.

  • Visa ditt bidrag i diskussionstråden för att vara med och tävla! OBS! Klistra in länken till själva bilden och inte till Imgur-galleriet, annars infogas inte bilden.

Tävlingen pågår till och med den 4 april. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

  • Det tas inte ut några som helst avgifter för att delta i SweClockers tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemsskap.

  • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta SweClockers vid frågor eller andra synpunkter.

  • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

  • SweClockers medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

  • Genom att skicka in ett bidrag överlåter du rättigheterna för verket till SweClockers.

  • SweClockers kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

  • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har två veckor på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

  • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på SweClockers.com inom cirka en månad efter tävlingens avslut. Resultaten återfinns även i tävlingsarkivet. Förseningar kan förekomma.

  • I de fall där vinnare utses av en jury består denna av representanter från SweClockers och/eller medarrangör(er).

  • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

SweClockers förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. SweClockers svarar inte på frågor om skatteregler.

Visa mer