Activisions spelserie Call of Duty är en av de mest långlivade i spelbranschen och genom åren har ett stort antal delar i den lanserats, för både PC/Windows och spelkonsoler. Vissa delar i serien är utan tvekan mer omtyckta än andra, däribland Call of Duty: Modern Warfare 2 som utvecklades av Infinity Ward.

Via en numera borttagen sida hos Pan European Game Information (PEGI), som fastställer åldersrekommendationer för spel, hittar en nyversion av Modern Warfare 2 ut på webben. Den nya speltiteln får ändelsen Remastered i namnet, vilket avslöjar att det rör sig om en uppdaterad version för moderna system.

Nämnvärt är att det fullständiga namnet är Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered, vilket talar för att multiplayer- och singleplayer-delen är uppdelade på något sätt. Activision har tidigare släppt en liknande utgåva av föregångaren Call of Duty 4: Modern Warfare, vilken lanserades under 2016.

Utöver namnet på spelet nämns även ett lanseringsdatum den 28 februari 2019 samt plattformen Playstation 4. Det handlar dock ännu om obekräftade uppgifter, då Activision ännu inte gått ut med något officiellt kring speltiteln.

Källa: PC Gamer

Är du intresserad av en nyutgåva av Call of Duty: Modern Warfare 2? Diskutera i kommentarerna!