I samband med Samsung Unpacked och lanseringen av Galaxy S10-serien höll SweClockers tillsammans med syskonsajterna 99 och FZ ett event i Stockholm. På plats följde gemenskaperna och representanter från mobiljätten tillställningen och alla där hemma kunde hänga med via en direktsänd livestream.

SweClockers besitter stor kunskap om den senaste tekniken och medlemmarna är bland de första att omfamna den. Samsung är därför nyfikna på vad gemenskapen tycker om dess produkter och arrangerar därför tillsammans med SweClockers en undersökning, i syfte att få större förståelse för vad som är viktigt när man väljer ny telefon och för att få underlag till framtida utveckling.

Till undersökningen: Samsung frågar SweClockers

Observera att enkäten nu är stängd då över 500 svar inkommit. Tack alla som deltog denna gång - fortsätt gärna diskussionen i den tillhörande forumtråden!

Vill du bidra till förändring hos Samsung? Formuläret innehåller 18 frågor varav flera är i fritext. Vi söker så djupa men framförallt så ärliga svar som möjligt! Det går att hoppa över frågor och du kan, helt frivilligt, bifoga kontaktuppgifter som endast kan komma att användas för eventuella följdfrågor.