Inledning

Efter många år på sidlinjen har HP med produktfamiljen Omen snabbt etablerat sig på marknaden för speldatorer, med såväl stationära som bärbara modeller. Dessa känns igen av ett eget och relativt lågmält designspråk med färgerna rött och svart. Sortimentet är också brett för att kunna passa de flestas plånböcker.

För denna testpilot har jag fått hem en bärbar speldator i storleksklassen 15 tum. HP har ett fåtal chassidesigner, vilket innebär att många modeller har liknande utseende och skillnaderna sitter på insidan. För dig som tittar på en Omen by HP är det därför viktigt att vara uppmärksam på specifikationerna.

Den modell jag kikat på är Omen by HP 15-dc0014no, som representerar toppskiktet. Här är inte bästa pris i förhållande till prestanda det viktiga, utan att pressa så mycket som det går ur formfaktorn. Nog om det, nu ha det blivit dags att ta reda på vad datorn går för.

Testpilot2.jpg

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand provköra de senaste produkterna i datorvärlden.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Läs mer om SweClockers testpiloter