Produktlanseringar som inte gått helt enligt planerna finns det många av inom spel- och hårdvaruvärlden. Allt från stora aktörer som AMD och Intel till mindre kända namn som Gizmondo har drabbats av det genom åren och just detta var temat för den senaste frågesporten på SweClockers.

Precis som den senaste quizen om spelbossar var ämnet även populärt denna gång. Totalt var det 5 273 personer som slutförde frågesporten och endast 89 av dessa svarade rätt på samtliga frågor. Svårast var fråga tre om mängden lagringsutrymme hos första generationens Microsoft Zune, på vilken endast 10,9 procent (580 personer) svarade rätt.

Den fråga flest deltagare svarade rätt på var nummer sex, som handlade om namnet på efterträdaren till DVD-formatet. Hela 91,8 procent av deltagarna (4 881 personer) kunde namnet på det.

Resultaten talar för en svår frågesport överlag, då fördelningen av antal rätta svar var ovanligt jämnt fördelad i den nedre delen av skalan. Nästan hälften av deltagarna hade fyra eller fem rätt med endast en marginell skillnad mellan de två.

Missade du förra veckans quiz? Gör det här nedan och dela med dig av ditt resultat i kommentarerna!