Rösta fram Månadens Galleri november 2018

Det har återigen blivit dags för Månadens Galleri! Den här gången har sju projekt handplockats från SweClockers Galleri och nu är det upp till medlemmarna att fälla avgörandet.

I snart fyra år har SweClockers samarbetat med Corsair för Månadens Galleri, där de bästa projekten den senaste tiden nomineras och går vidare till en omröstning i vilken medlemmarna korar en vinnare. Processen som tidigare skett uteslutande i forumet flyttar nu in till framsidan.

Den senaste tiden har en lång rad fina gallerier publicerats, men endast sju har gått vidare till omröstning. Sagt och gjort – nomineringen är färdig och nu är det upp till dig att fälla avgörandet! De tre gallerierna och entusiasterna som kammar hem flest röster vinner i vanlig ordning fina priser från Corsair.

Nominerade gallerier november 2018:

Omröstningen pågår till och med den 13 november klockan 12:00. Nämnvärt är att du kan rösta på fler än ett bidrag.

Vinnaren denna månad kammar hem Corsairs slutna vattenkylare Hydro H100i RGB Platinum, med 240 mm-radiator och två fläktar ut ML-serien. Den som kommer på andra plats vinner det kompakta nätaggregatet SF450, medan trean plockar hem ett trepack fläktar i Corsairs LL-serie.

corsair_sf450-1.jpg

Andra pris: Corsair SF450

Till SweClockers Galleri