Bungies rymdäventyr Destiny gjorde entré på konsolmarknaden redan 2014 och i fjol släpptes uppföljaren Destiny 2, som efter en månads konsolexklusiv speltid även landade för PC/Windows. Sedan lanseringen har spelet utökats med expansionerna Curse of Osiris, Warmind och Forsaken, där nya platser och fiender står på menyn för samtliga.

Destiny 2 är utgivet av Activision, som nu passar på att uppmärksamma titelns ettårsjubileum genom att göra spelet fritt tillgängligt under en begränsad tid. Spelet kommer att skänkas till alla användare på Blizzards plattform Battle.net, där denna gåva kan accepteras under fliken "Gifts", markerad med en presentlåda.

Diskutera action- och äventyrsspel i SweClockers forum

För den som ännu inte har ett Battle.net-konto kan spelet fortfarande fås gratis till ett nyskapat konto, om funktionen "Blizzard SMS Protect" aktiveras. När spelet väl är tillagt i katalogen får det behållas permanent efter kampanjens sista dag, som är den 18 november.

Erbjudandet avser Destiny 2 utan expansioner, vilka köps separat. Spelet får behållas även efter att erbjudandet har löpt ut.

Kommer du utnyttja erbjudandet, eller har du redan spelat Destiny 2? Vad tycker du om spelet? Dela med dig i kommentarstråden!

Uppdatering: Erbjudandet har nu tagit slut.