Tävla i Dreamhack Casemod Championship på Dreamhack Winter 2018

Det nalkas snö, slask, bitande kyla och Dreamhack Winter, där proffs och taggade nybörjare inom moddning åter går upp till kamp i Dreamhack Casemod Championship.

Dreamhack Summer i all ära – det är vinterupplagan som är höjdpunkten på året. Kallt väder och mörk misär passar utmärkt för att dra med sig datorn till Jönköping, för att samlas kring gemenskapen kring spel. Det är så klart även dags för ännu en omgång av moddningtävlingen Dreamhack Casemod Championship!

Tillsammans med Dreamhack är SweClockers återigen på jakt efter de bästa projekten, som ska bedömas av en jury. Konceptet är känt sedan tidigare och du kan välja att delta i två olika kategorier. Den första är Open Class och är till för dig som vill visa ditt coola bygge för världen.

Den andra kategorin är prestigefyllda Master Class som kräver föranmälan. Det här är kategorin för dig som redan är ärrad på moddningsscenen och känner dig manad att slåss om juryns gunst i toppskiktet. Tillhör du eliten eller har vad som krävs för att störta den på Dreamhack?

Som nämnt kräver Master Class en föranmälan, medan du som vill ta chansen i Open Class bara behöver ta med dig din dator till Dreamhack Winter 2018. På plats tar du helt enkelt med ditt bygge till Fan Zone i Lobby Syd under lördagen den 1 december (dag 2) för registrering.

Casemod_Final-40.jpg

Mahogany Desk av Wilhelm "Husky Bongs/Khezan" Bäckman tog hem segern i "Master Class" under Casemod Championship på Dreamhack Summer 2018.

Casemod_Final-37.jpg

Crater av välkända moddaren Tim "timpelay" Petttersson kom på andra plats i sommarens upplaga av Dreamhack Casemod Championship.

Casemod_Final-38.jpg

Niklas "Forsberg Customs" Forsberg fortsatte med Spegel visa att man kan få till snygga byggen med RGB-belysning och kom trea.

Vinster i DreamHack Casemod Championship

Klass

1:a pris

2:a pris

3:e pris

Master Class

7 000 SEK
Biljett till DHS19*

5 000 SEK
Biljett till DHS19*

3 000 SEK
Biljett till DHS19*

Open Class

3 000 SEK
Biljett till DHS19*

2 000 SEK
Biljett till DHS19*

1 000 SEK
Biljett till DHS19*

*Biljett till Dreamhack Summer 2019 inkluderar bordsplats värde 990 SEK.

För vinterns stora moddningshändelse består priserna i båda klasser och samtliga placeringar av en summa pengar och biljetter till Dreamhack Summer 2019 med sittplats. Den som intar första platsen i Master Class går hem med 7 000 kronor, medan vinnaren i Open Class vinner 3 000 kronor.

Bonuskategorier

  • Community Vote – 2 000 SEK

  • Mest kreativ/unik – 1 000 SEK

  • Bästa byggkvalitet – 1 000 SEK

  • Bästa kabeldragning/sleeving – 1 000 SEK

  • Bästa kompakta- / SFF-bygget – 1 000 SEK

  • Bästa kylningslösning – 1 000 SEK

  • Bästa temabygge/färgtema – 1 000 SEK

  • Bästa scratch-bygge – 1 000 SEK

  • Bästa originella bygget – 1 000 SEK

  • Mer kategorier tillkommer...

Förutom chansen att inta prispallen kan du oavsett klass även plocka hem priser i flera bonuskategorier. Prispotten för varje kategori är 1 000 kronor i presentkort och 2 000 kronor för Community vote, där SweClockers medlemmar i en omröstning på sajten får säga sitt. Omröstningen drar igång den 1 december och avslutas dagen efter.

Ansök till Master Class

Är du intresserad av att visa upp ditt bygge i Master Class och tävla om den stora vinstpotten? Anmäl dig senast den 4 november i formuläret nedan. De bidrag som kvalificerar sig till Master Class presenteras den 15 november.

Anmälningsformulär
Tävlingsregler
E-postadress för frågor och kontakt

Ansök till Open Class

Vill du istället delta i Open Class? Ta helt enkelt med din dator till Dreamhack Winter 2018 och Fan Zone i Lobby Syd och registrera dig sedan på plats 20.00 den 1:a december. Vinnarna i båda klasser presenteras på stora scenen 15:30 den 2:a december.