Rösta på årets varumärke med SweClockers och European Hardware Association

Vilka företag tycker du stuckit ut mest? I en ny omröstning ska årets varumärken koras, både i Sverige med SweClockers och på europeisk nivå med European Hardware Association.

När Computex 2018 gick av stapeln utsåg SweClockers tillsammans med resterande åtta medlemmar i European Hardware Association (EHA) en samlad bedömning om vad som ansågs vara de bästa produkterna från det gångna året. Nu är det dags för medlemmarna att göra sina röster hörda.

Nytt för i år är en förenklad process. Istället för att alla medlemmar ska utse årets produkter ligger fokus på företagen och varumärkena i 32 kategorier. Vid sidan om dessa har vi 4 extrakategorier där du helt fritt kan nominera Årets spelprodukt, Årets produkt för överklockning, Årets produkt överlag och Årets nya teknik.

En till förändring är att resultaten från alla sajter väger lika, på samma sätt som redaktionens inom EHA har lika rösträtt i European Hardware Awards. Detta för att undvika att ett fåtal länder ensamma fäller avgörandet på inhemska varumärken som ofta saknar närvaro i resterande länder där EHA är representerat.

Klicka dig vidare till omröstningen! (extern länk)

European Hardware Community Awards 2018 föranleds i år av att SweClockers presenterar hur vår egen svenska gemenskap röstat. Detta sker den 22 oktober, två dagar innan den samlade bedömningen av hur medlemmarna från alla nio hårdvarusajter som utgör EHA röstat.

Omröstningen pågår till och med den 11 oktober. Favoriterna bland SweClockers medlemmar presenteras den 22 oktober, medan European Hardware Associations sammanvägning avtäcks två dagar senare den 24 oktober.