Månadens Galleri är ett stående inslag på SweClockers och en hyllning till de galet insatta entusiasterna som vill förverkliga sina datordrömmar. När omröstningen för september månad gick av stapeln stod det snabbt klart att just en tydlig vision och fyra års slit skulle kamma hem vinsten.

Månadens-Galleri-September-1b.jpg

Mahogany Desk av "Khezan"

Månadens-Galleri-September-2.jpg

Prototype1 av "DuRac3ll"

Månadens-Galleri-September-3.jpg

Project Redrock av "Zeuligan"

Vinnare i Månadens Galleri september 2018

#

Medlem

Galleri

Röster

1

Khezan

Mahogany Desk

53%

2

DuRac3ll

Prototype1

19%

3

Zeuligan

Project Redrock

12%

Med resultatet i hand kammade "Khezan" hem vinsten med skrivbordsdatorn Mahogany Desk. Projektet inleddes för fyra år sedan med grundtanken om en minimalistisk design kombinerat av andra saker han älskar – träbåtsracers från tidigt 1900-tal och Art Deco. Kreationen tog 1 500 timmar att färdigställa.

På en respektabel andraplats kom "DuRac3ll" med Prototype1, som på sitt eget sätt också är en imponerande skapelse. Datorn eller själva chassit är ett så kallat scratch-bygge som började med en CAD-modell för att sedan bli verklighet med en vattenskärningsmaskin. Med tanke på att ett fullstort ATX-moderkort ligger till grund för projektet mäter datorn in på imponerande 29 × 27 × 19 cm.

På tredjeplats kom "Zeuligan" med sitt Project Redrock. Trots många detaljer och vattenkylning har han lyckats få till ett minimalistiskt bygge i Be Quiets mastodont Dark Base Pro 900. Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers!

corsair_sf450-1.jpg

Andra pris: Corsair SF450

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för meddelanden.