Efter en ovanligt varm sommar med tillhörande semester återvänder de flesta till både jobb och studier, där digitala verktyg som datorer kan vara till hjälp. För många innebär skolstarten även flytt till annan ort vilket kräver inköp till det nya hemmet, medan andra helt enkelt bara vill ha en chans att fynda hårdvara.

Idag den 15 augusti klockan 16:00 öppnar SweClockers specialsida, där vi samlar heta erbjudanden från våra partner. I samband med detta kan medlemmarna tipsa om de bästa kampanjpriserna i en fyndtråd, där du bara behöver följa mallen så snappar systemet upp era tips och lägger upp dem i en överskådlig lista.

Fyndtråden för Back 2 School – Tips, butiker och erbjudanden!

Om Back 2 School

Back to school, eller skolstarten, är en årlig reaperiod som drar igång och pågår under stora delar av augusti månad. Hur länge varierar mellan olika butiker, där allt fler på senare år börjat satsa på konceptet, vilket likt andra kampanjperioder är som störst på andra sidan Atlanten.

Vilka produkter som omfattas skiljer även det mellan butiker. Traditionellt har det handlat om kontorsmaterial, som pennor, papper, pärmar och böcker, men också kläder för barn och ungdomar. I takt med att persondatorer tagit allt större plats inom utbildning har även elektronik blivit vanligare.

Back 2 School – Tips och erbjudanden
Specialsida: Back 2 School