Det har blivit dags att presentera resultaten för senaste omgången av tävlingen Månadens Galleri, där sex nominerade medlemmar tävlat. I juryn sitter SweClockers medlemmar, som under en vecka har kunnat rösta på sin favorit.

Spegel.png

Första plats: Spegel av "Forsberg Customs"

Med en knapp ledning kniper Forsberg Customs förstaplatsen med sin blankpolerade skapelse Spegel. Det handlar om chassit Phanteks Enthoo Evolv som grundligt har smyckats med reflekterande material. I fronten och toppen har oändlighetsspeglar implementerats och invändigt sällskapas de vattenkylda komponenterna av temariktigt blå belysning.

På andra plats kommer Mkp med det vattenkylda bygget Purple Rain. I chassit R80 från Hexgear har kraftfulla Ryzen Threadripper 1950X fått sällskap av två Geforce Titan X, som hålls svala av egenbyggd vattenkylning med ett genomgående lila färgschema.

Purple Rain.jpg

Andra plats: Purple rain av "Mkp"

Mark-T.jpg

Tredje plats: Mark-T av "Timpelay"

Batcave.jpg

Tredje plats: Batcave av "Egxi"

Tredjeplatsen delas av Egxi och Timpelay som båda har erhållit 20 procent av rösterna, vilket i detta fall översätts till exakt lika många röster. Egxis bidrag heter Batcave och som namnet avslöjar handlar det om en dator inspirerad av seriehjälten. Mark-T är Timpelays bygge och följer även det hjälte-temat, men denna gång är det Iron man som är inspirationskällan bakom estetiken.

Ett stort grattis till vinnarna önskar SweClockers!

Vinnare i Månadens Galleri juli 2018

#

Medlem

Galleri

Röster

1

Forsberg Customs

Spegel

22%

2

Mkp

Purple Rain

21%

3

Timpelay
Egxi

Mark-T
Batcave

20%
20%

Corsair Crystal 280X.jpg

Första pris: Corsair Crystal 280X

SF600.jpg

Andra pris: Corsair SF600

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för meddelanden.