Internet och gemenskaper som SweClockers är underbara på många sätt, men det slår inte möjligheten att träffas. Att koppla ett ansikte till användarnamnet, utbyta kunskaper, lära känna nya vänner och ha roligt ihop. Det här har vi länge sagt att vi ska göra mer av och nu går vi från ord till handling – i hela Sverige.

Imorgon, fredag, den 6 juli är det dags för SweClockers pubträff i Gävle, som går av stapeln klockan 18:00. I centrala Gävle ska strax över 30 medlemmar samlas, varav ett antal från SweClockers redaktion. Är du sugen på gott käk, förfriskningar och gott sällskap med gemene entusiaster? Föranmälan i tråden krävs – antalet platser är begränsat!

SweClockers pubträff i Gävle den 6 juli, klockan 18:00
Bildgalleri från SweClockers Meet & Geek i Gävle 2018

SweClockers Meet & Geek i hela Sverige

Har du andra planer eller tycker helt enkelt att Norrlands sydligaste spets är för långt bort? Misströsta inte! Det här är bara början på vad jag kallar "Meet & Geek", som är samlingsnamnet för den här typen av framförallt mindre sammankomster för SweClockers gemenskap.

Dessa kan tänkas hållas i alltifrån en pub till restaurang, utomhus samlade runt en brasa eller varför inte ett LAN vi skapar av gemensam kraft? Du är så klart också välkommen att på eget initiativ skapa en tråd och dra ihop något!

fredagsingress_122.jpg

När det kommer till evenemang av alla dess slag ligger fokus ofta på storstäder som Stockholm och Göteborg, men SweClockers gemenskap finns utspridd i hela Sverige. Därför vill jag i ett första steg fokusera på just städer och orter som allt för ofta faller i glömska, från norr till söder.

Medlemsträffen i Gävle blir den sista innan redaktionen går på semester, men målet är att redan nu börja fundera på nästa tillfälle och dra igång direkt när vi är tillbaka. För detta behöver jag din hjälp – har du förslag på stad och rentutav lokal med aktivitet? Skriv i nyhetens tillhörande diskussionstråd!

Med detta vill jag redan på förhand hälsa alla varmt välkomna. Vi ses! // Jacob