Den amerikanska spelutvecklaren Bethesda Studios var till en början kanske mest känd för Elder Scrolls-serien, där många håller Morrowind och Oblivion med deras öppna världar varmt om hjärtat. 2008 bröt utvecklaren ny mark då denne lanserade det postapokalyptiska Fallout 3, en serie som tidigare gjorts av Interplay.

Spelet var en stor framgång med hyllningar från såväl kritiker som spelare, och satsningen fortsatte med både Fallout: New Vegas samt Fallout 4. Nu är det mindre än två veckor kvar till årets E3, varpå Bethesda laddar upp en gif på Twitter utsmyckad med klassisk Fallout-grafik och texten "Please Stand By".

Dessutom finns en stream på Twitch att kika på, där huvudsubjekten är en TV med samma grafik som ovan, samt den klassiska Fallout-nickedockan. Under streamens gång har det dock skett vissa förändringar, där både personal och nya dockor dykt upp i bild.

Huruvida det kan röra sig om en regelrätt ny titel på E3 återstår dock att se, särskilt då senaste Fallout 4 fortfarande är relativt nytt på marknaden för en Bethesda-titel. Från Fallout 3 till Fallout 4 gick det sju år, och för Elder Scrolls är fortfarande 2011 års Skyrim aktuellt.