SweClockers läsarundersökning inför Computex 2018

I början av juni går Computex 2018 av stapeln och SweClockers drar i samband med detta igång en ny läsarundersökning, där du kan svara på frågor om alltifrån vad du har i datorn idag till vad du planerar köpa framöver.

Där många ser fram emot sol och bad rivstartar hårdvaruindustrin sommaren varje år med elektronikmässan Computex, där tillverkare från världens alla hörn och inte minst Taiwan samlas för att visa sina nyheter. SweClockers reser som vanligt till händelsernas centrum för att täcka alla heta nyheter och för på plats presentera vinnarna i European Hardware Awards 2018.

Inför detta tar SweClockers och European Hardware Association tempen med en ny läsarundersökning, där vi är nyfikna på att höra om vad du sitter på för hårdvara idag, vad du tänkt köpa framöver, dina personliga preferenser sett till olika finesser och mycket mer.

Resultat från SweClockers läsarundersökning sommaren 2017

Alla som deltar och fyller i sin mailadress på undersökningens sista sida har även chansen att vinna den bärbar speldator Recoil II från brittiska PC Specialist. Datorn huserar Intels färska Core i7-8750H "Coffee Lake" med sex kärnor / tolv trådar och grafikkortet Nvidia Geforce GTX 1060 med 6 GB GDDR5, som driver en skärm på 15,6 tum med upplösningen 1 920 x 1 080 pixlar.

PC-Specialist.jpg

Till detta hör en Samsung PM961 SSD på 256 GB som körs över PCI Express, samt en mekanisk hårddisk på 1 TB för masslagring av exempelvis spel och film. Datorn kommer utrustad med Windows 10. Den som vinner kan dessutom välja att få datorn utrustad med ett skandinaviskt tangentbord.

Klicka här för att börja (extern länk)

Undersökningen pågår till den 26 maj och tävlingen körs på samtliga webbplatser som ingår i European Hardware Association (EHA). Tävlingsdelen arrangeras av spanska bolaget Parsec Media S.L. (utgivare av EHA-webbplatsen Geeknetic.es). Vinnaren kontaktas via mail inom 14 dagar efter att undersökningen avslutats.

Läsarundersökningen är en del av SweClockers medverkan som medlem i European Hardware Association (EHA). Det ger också redaktionen en unik insyn i intresset bland våra medlemmar inom olika produktområden, vilket ger oss underlag för framtida redaktionell planering. En sammanfattande artikel om resultaten från undersökningen presenteras vid ett senare datum.