När det kommer till nätaggregat är Seasonic en av de största aktörerna på marknaden. Företagets komponenter används i produkter från ett flertal andra tillverkare, men de har även en rad egna modeller i bland annat Prime- och Focus-serien.

Nu lanserar Seasonic tre nya nätaggregat i Snowsilent-serien, med namnen Snowsilent 550 Gold, Snowsilent 650 Platinum och Snowsilent 750 Titanium. Samtliga kommer i färgen vitt med kromfärgat galler och svarta kontakter och är även semipassiva. Nämnvärt är även att de kommer med 12 års garanti från tillverkaren.

Anslutningsmässigt handlar det om helmodulära modeller som alla kommer bestyckade med en 4+4-pin EPS-kontakt, sex SATA-strömkontakter, fem molex-kontakter och en Berg-anslutning. Snowsilent 550 Gold är som namnet indikerar en 550 watt-modell och är certifierad enligt 80 Plus Gold och kommer med två 6+2-pin PCI Express-kontakter.

Snowsilent 650 Platinum tar steget upp till 650 watt och 80 Plus Platinum-certifiering. Anslutningsmässigt finns fyra 6+2-pin PCI Express-kontakter. Snowsilent 750 Titanium tar ytterligare ett steg upp till 750 watt och 80 Plus Platinum-certifierad effektivitet och här återfinns utöver fyra 6+2- pin PCI Express-kontakter även två 4+4-pin EPS.

De nya modellerna väntas finnas tillgängliga inom kort, men priset för dessa är ännu okänt.