SweClockers söker fler nyhetsskribenter!

SweClockers växlar upp nyhetsrapporteringen och letar nu efter nya frilansskribenter. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för hårdvara och allt som är nördigt samt gillar att skriva.

Sedan år 1999 har SweClockers funnits som mötesplats för att orera om hårdvara med likasinnade nördar, samtidigt som redaktionen bjudit på nyheter och lanseringar. Den som hängt här länge har säkert märkt att allt mer innehåll från er medlemmar – intressanta och roliga trådar, byggloggar och gallerier – syns på framsidan.

I takt med att SweClockers vrider upp till elva söker vi återigen förstärkning i form av frilansskribenter, som kommer jobba tätt ihop med redaktionen. Älskar du att vara en del i forumets gemenskap, drömmer om datorkomponenter och fantiserar ständigt om nästa stora lansering? Då vill vi veta mer! Givetvis utgår ersättning för allt du skriver hos oss.

Vi söker dig som ...

  • Har massa kunskaper inom datorer, hårdvara och teknik.

  • Har god förmåga att uttrycka dig i skrift och är väl bevandrad i såväl det svenska som engelska språket.

  • Är aktiv på SweClockers forum.

  • Har fyllt 18 år.

Grymt är även om du ...

  • Är tillgänglig kvällar och helger.

  • Bor i Stockholm eller kan tänka dig resa hit ibland.
    – Brinnande intresse och förmågan att uttrycka dig i skrift går dock före hemvist!

Framför allt söker vi dig som eldsjäl som brinner för att förmedla sina kunskaper och skriva nyheter löpande, då främst inom hårdvara och komponenter men även brett inom andra teknikområden som "är SweClockers". Högt meriterat är att du är en aktiv deltagare i forumet och vill arbeta med att involvera medlemmarna mer i det redaktionella arbetet.

För att ansöka går du till vår nya forumdel Medlemsnytt och skapar en ny tråd. I tråden skriver du en egen nyhet om valfritt ämne som du tror skulle passa på SweClockers, och som andra medlemmar sedan kan diskutera. Nyheten ska innehålla rubrik, ingress och brödtext med minst fyra stycken.

Din nyhetstråd ska vara skapad senast den 11 mars och inlägget ska vara taggat med "#frilans" för att vara med i urvalet..

Hinner du inte? Misströsta icke – SweClockers jagar ständigt nördig förstärkning, och tanken är att Medlemsnytt ska leva vidare och göra det möjligt för redaktionen att kontinuerligt fånga upp nya skribenter.