Under 2017 lanserade tillverkaren Corsair en rad nya produkter, där en av dessa var den stationära speldatorn Corsair One. Det handlar om ett färdigbyggt datorsystem med processorer ur Intels Kaby Lake-familj. Modellen uppdaterades senare med en ny modell, vilken utrustades med Geforce GTX 1080 Ti, istället för Geforce GTX 1080.

Nu lanserar Corsair nya modeller i samma serie, med namnen One Pro Plus och One Elite. De stora nyheterna denna gång är uppdaterade processorer i form av Core i7-8700K ur den senaste Coffee Lake-generationen. Precis som för tidigare modeller är även dessa vattenkylda.

Läs SweClockers test av Corsair One.

Sett till specifikationer skiljer sig One Pro Plus och One Elite när det kommer till mängden primärminne, där den förstnämnda kommer med 16 GB medan den dyrare Elite-modellen kommer med 32 GB. I övrigt är de båda utrustade med vattenkylda Geforce GTX 1080 Ti, 480 GB NVMe-baserad SSD-lagring samt en mekanisk hårddisk på 2 TB.

Corsair One Pro Plus och One Elite finns tillgängliga nu via Corsairs webbplats, med en rekommenderad prislapp på motsvarande 28 000 respektive 30 000 kronor.