Dagligen samlas tusentals på SweClockers för att engagera sig i forumet, ställa frågor och hjälpa andra, men även för att följa flödet på framsidan för att ta del av det senaste i hårdvarans underbara värld. Dessa är bara två av komponenterna som utgör helheten av en större gemenskap.

En annan uppskattad funktion är marknadsavdelningen, där medlemmarna lägger ut såväl gammal som ny hårdvara och elektronik för försäljning. Nu tillkommer ett nytt betalalternativ som gör processen att lägga ut en ny annons mer friktionsfri och snabbare än tidigare.

På senare år har att "swisha" blivit vardag för miljontals svenskar och bidragit till att minska kontanthanteringen mellan privatpersoner, men blir också allt vanligare som betalningsalternativ i handeln. Nu släpps tjänsten även på SweClockers och vår Marknad, där du nu kan betala för annonser med Swish.

Swish-SweClockers.jpg

Kostnaden för varje annons är som tidigare 15 kronor medan "skänkes" är fortsatt gratis. Introduktionen av Swish som lösning ersätter inte SMS via Wywallet eller Payson-tjänsten, vilka tillsvidare finns kvar som betalningsalternativ.

► Har du ännu inte besökt SweClockers Marknad? Varmt välkommen!

Nyheter för mobilsidan

Med en ny teknikavdelning på plats filar vi även på en lång rad nya funktioner och förbättringar för SweClockers. Högsta prioritet idag är att ge mobilsidan välbehövlig kärlek och omsorg. De första nya funktionerna är Inställningar och Registrering samt länge efterlängtade Privata meddelanden (PM). Trion släpps inom kort.