När Phanteks visar nytt på CES 2018 är en datorlåda och nätaggregat de två stora nyheterna. Vid sidan om talade bolaget även om att många använder fel mejslar på fel skruvar, något som ofta förstör de senare. Det här vill de komma tillrätta med med en liten smidig verktygssats.

Enligt Phanteks representant innehåller Toolkit endast det som behövs för att bygga ihop en dator och även en vattenloop – varken mer eller mindre. Själva verktyget är också som klippt och skuren för montering av distanser för moderkort, en liten del som många ofta saknar rätt verktyg för att skruva fast ordentligt.

Vidare märks teleskopfunktion för att skruva i trånga utrymmen och för att undvika blodvite i närheten av kylflänsar. För svåråtkomliga utrymmen finns en flexibel förlängare. Avslutningsvis medföljer även ett mindre kit av väl utvalda skruvar som Phanteks menar kan komma väl till pass.

► Läs alla artiklar från #CES-2018

Phanteks Toolkit lanseras inom kort till det rekommenderade priset 19,99 dollar, motsvarande cirka 200 kronor inklusive moms.