Inför lanseringen av AMD:s senaste grafikarkitektur Vega meddelade utgivaren Bethesda de ingått i ett samarbete med företaget. Fokus för detta är kommande speltitlar från Bethesda, där samtliga bland annat skulle använda grafikgränssnittet Vulkan.

Två av dessa spel är Prey och Wolfenstein II: The New Colossus, vilka AMD nu börjar skicka med vid köp av företagets grafikkort. Specifikt handlar det om Radeon RX Vega 56 och RX Vega 64 samt den vattenkylda varianten av den sistnämnda. I dagsläget gäller erbjudandet endast grafikkort av referensdesign och det är ännu okänt om det även kommer inkludera kort från partnertillverkare.

AMD har även en kampanj för övriga grafikkort i Radeon-serien, där de bundlar Quake Champions med Radeon RX 550, RX 560, RX 570 och RX 580. Det handlar om betalversionen av spelet på Steam, där det sedan en tid tillbaka finns tillgängligt via Early Access.

De båda kampanjerna är aktiva nu via medverkande återförsäljare och löper till och med den 31 december 2017. Spelkoderna måste dock aktiveras senast den 28 februari 2018.