Inom kort börjar den årliga rean Black Friday, där både digitala och fysiska butiker erbjuder kraftigt nedsatta priser på ett stort antal produkter. Sedan ett antal år tillbaka har det även blivit något av en tradition att speltjänster såsom Steam gör detsamma och nu har de påbörjat sin höstrea.

I vanlig ordning är det tusentals speltitlar som reas ut, med allt ifrån storspel till indiespel där vissa priser kapas med så mycket som 90 procent. Bland dessa återfinns bland annat nyligen lanserade Wolfenstein II: The New Colossus samt The Evil Within 2 som säljs för halva priset under perioden.

I samband med rean drar de även igång The Steam Awards för andra året i rad, där användarna får nominera spel i olika kategorier och vinnarna presenteras senare i december. Totalt är de 12 stycken och innefattar bland annat utmärkelser såsom “The World Is Grim Enough Let's Just All Get Along” och “Mom’s Spaghetti”.

Förutom Steam har även Humble Store och GOG påbörjat sina reor, där den sistnämnda erbjuder spelen utan kopieringsskydd. Samtliga pågår till och med den 28 november.

Har du något bra reatips? Dela med dig i kommentarstråden!