Nominera årets bästa produkter i European Hardware Community Awards 2017

Sommarens European Hardware Awards under Computex 2017 i Taipei följs ännu en gång upp av Community Awards, där det är upp till medlemmarna att göra sina röster hörda!

I samband med Computex 2017 presenterade European Hardware Association bestående av SweClockers och åtta andra europeiska redaktioner vad de ansåg vara de bästa produkterna idag. Nu har det blivit medlemmarnas tur att säga sitt och först ut är nomineringen.

Förutom att läsarna korar vinnarna i European Hardware Community Awards finns en annan avgörande skillnad mot European Hardware Awards, där varje redaktion har lika rösträtt oavsett hårdvarusajtens storlek och räckvidd. Här räknas varje röst från varje medlem lika tungt, oavsett vilken hårdvarusajt de besöker.

_MG_1925.jpg

Alla som nominerar produkter i samtliga kategorier kan även välja att besvara den sista frågan, för chansen att vinna nätaggregatet Seasonic Prime Titanium 750 W. Det här erbjuder på modulärt kablage, effektivitet i 80 Plus Titanium-klassen och semipassiv fläktkylning.

Klicka här för att börja (extern länk)

Nomineringen följs av en omröstning den 26 oktober, varefter produkterna som vunnit presenteras i slutet av november. Vinnare i tävlingsmomentet utses av en jury och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM).