Inledning

Bärbara speldatorer verkar bli mer och mer populära och allt fler tillverkare väljer att satsa på egna serier inom kategorin. Jag ska i den här recensionen ta mig an Omen by HP 17-an004no, en bärbar speldator med 17,3-tumsskärm.

Tillsammans med både en kraftig processor och grafikkort, samt en 120 Hz Nvidia G-Sync-skärm ser den ut att vara ett intressant alternativ för den som är ute efter något mer portabelt än en stationär speldator.

Jag har själv aldrig ägt en bärbar speldator så personligen ska det bli mycket intressant att testa Omen by HP 17-an003n. Häng med vidare när jag testar inte bara hur bra den fungerar att spela på, men även hur den fungerar till vardagssysslor.

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av HP. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.