För cirka tre år sedan lanserades Destiny, dock då endast till Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 och Playstation 4. Detta blir det ändring för uppföljaren Destiny 2, vilket även släpps till plattformen PC/Windows och säljs exklusivt via Blizzards egen speltjänst.

I och med nya spellanseringar har Nvidia för vana att paketera dessa tillsammans med sina grafikkort, där de tidigare bland annat erbjudit Gears of War 4 och For Honor. Nu uppdateras erbjudandet och bundlar Destiny 2 tillsammans med Geforce GTX 1080 och GTX 1080 Ti, samt färdigbyggda system och bärbara datorer med dessa.

Nvidia erbjuder också tidigare tillgång till Destiny 2:s betaperiod, vilken väntas börja någon gång i augusti. Det är sedan tidigare känt att spelet får en rad exklusiva funktioner på PC-plattformen, såsom stöd för 21:9- och 4K-upplösning samt en rad grafiska inställningar.

Kampanjen är igång idag och håller på till och med den 27 juni. Tillgänglighet kan dock variera beroende på tillverkare och återförsäljare. Destiny 2 lanseras den 6 september till Xbox One och Playstation 4, medan PC-versionen lanseras den 24 oktober.