SweClockers läsarundersökning inför Computex 2017

Snart är det äntligen dags för årets stora teknik- och komponentfest Computex! Inför startar SweClockers och EHA en ny undersökning, där du även har chansen att vinna ett MSI Geforce GTX 1060 Aero ITX.

Den i särklass största höjdpunkten för datorentusiaster varje år är Computex, där företag från hela världen flockas för att visa alltifrån tidiga prototyper till nya koncept. SweClockers reser ännu en gång till Taiwan och kommer på plats utse vinnarna av European Hardware Awards 2017.

Inför detta arrangerar SweClockers och European Hardware Association en ny undersökning, där just komponenter och datorer står i fokus. Det handlar om alltifrån dina personliga preferenser kring allehanda funktioner (var det någon som sa RGB? /reds. anm.) till köpvanor.

msi-geforce_gtx_1060_aero_itx_6g_oc-product_pictures-boxshot-1.png
msi-geforce_gtx_1060_aero_itx_6g_oc-product_pictures-2d1.png

Alla som deltar och besvarar den sista frågan har chansen att vinna ett grafikkort från MSI – Geforce GTX 1060 Aero ITX 6G OC. Det handlar om en kortare modell på 175 millimeter med grafikkretsen GP106 med 1 280 CUDA-kärnor klockade till 1 544 MHz med GPU Boost på 1 759 MHz, vilket har sällskap av 6 GB GDDR5 med en bandbredd på 192 GB/s.

Klicka här för att börja (extern länk)

Undersökningen och tävlingen pågår till och med den 20 maj. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Fråga: Efter Sommardatorer, Vinterdatorer och Vardagsrumsdator funderar redaktionen på vad de ska bygga härnäst. Har du något intressant och roligt förslag?

Vinnaren i undersökningen är Jeppintosh med motiveringen:

Jag tycker redaktionen skulle fokusera på ett datorbygge som är kraftfullt och väldigt enkelt att ta med. Talar inte om en bärbar dator utan snarare en dator som exempelvis är monterad i en resväska eller dylikt. En LAN dator som man kan montera upp och montera ned på några ynka sekunder.

Ett stort grattis önskar SweClockers!

Undersökningen är en del av SweClockers medverkan som medlem i European Hardware Association (EHA). Syftet är dels för redaktionen att få en bättre insyn i intresset inom olika områden och produktkategorier, dels att kunna använda resultaten som underlag för framtida redaktionell planering.

Samma undersökning görs samtidigt hos övriga åtta medlemmar i EHA, vilket ger en unik chans att jämföra olika marknader. Sidoeffekten är att vissa frågor kan kännas mindre relevanta än andra för oss här på SweClockers.

En sammanställning från alla nio sajter presenteras av EHA:s representanter inför Computex 2017 under ett evenemang i Taipei, Taiwan, den 29 maj.