Ett nytt teknikår har gått av stapeln och under CES 2017 fick redaktionen chansen att spana in de senaste trenderna. Nu drar SweClockers och European Hardware Association igång en undersökning för att se vad du ser fram emot under året, och ge underlag för framtida planering.

_MG_1925.jpg

Alla som deltar och besvarar den sista frågan har dessutom chansen att vinna ett nätaggregat från Seasonic. Det handlar om inget mindre än flaggskeppsserien Prime Titanium med 80 Plus Titanium, en effektklass på hela 850 W, semipassiv fläktkylning och modulärt kablage.

Klicka här för att börja (extern länk)

Undersökningen och tävlingen pågår till och med den 20 februari. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets interna system för privata meddelanden (PM).

Fråga: Hur skulle SweClockers och European Hardware Association kunna förbättra framtida undersökningar?

Vinnare i undersökningen är Gyroshrimp med motiveringen:

Det kändes som att en del av mina svar kanske inte ger exakta värdena av vad de egentligen borde ha gett eftersom jag för bara drygt en månad sen köpt ny bra kvalitetsprodukt som jag absolut hade behövt köpa ny eller uppgradera i år om jag inte redan hade gjort. Så ett alternativ där man anger att man nyligen investerat i produktskategorin och därför väljer "Definitivt inte" istället för ett solklart "Ska köpa" skulle möjligtvis kunna medföra mer exakthet i undersökningen.

Ett stort grattis önskar SweClockers!

Undersökningen är en del av SweClockers medverkan som medlem i European Hardware Association (EHA). Syftet är dels för redaktionen att få en bättre insyn i intresset inom olika områden och produktkategorier, dels att kunna använda resultaten som underlag för framtida redaktionell planering.

Samma undersökning görs samtidigt hos övriga åtta medlemmar i EHA, vilket ger en unik chans att jämföra olika marknader. Sidoeffekten är att vissa frågor kan kännas mindre relevanta än andra.

Resultat från SweClockers kommer redovisas i en nyhet efter den 20 februari. En sammanställning från alla nio sajter presenteras av representanter från EHA under distributörsmässan DISTREE, som äger rum i Monaco 21–24 februari.