Härdat glas har varit riktigt populärt att inkludera i chassin, något som nästintill varje tillverkar implementerar i dagsläget. För ett par år sedan visade taiwanesiska In Win ett chassi helt i glas och aluminium, vilket nu får en efterträdare.

Skapelsen heter kort och gott Tou 2.0 och följer samma designspråk som sin föregångare. Varje sida täcks av en panel i härdat glas, vilka nu har ökat i tjocklek till 5 millimeter. Samtliga paneler har även en semitransparent beläggning vilket skapar en spegeleffekt när belysningen och systemet stängs av.

Frontpanelen, som återigen är placerad på chassits nedre del, är bestyckad med tre stycken USB-ingångar, en USB Type-C-ingång, hörlur- och mikrofon-ingång och sist men inte minst reset- och power-knapp.

På ovansidan av lådan finns även en kapacitiv pekskärm för att styra belysningen på insidan av chassit. Medföljande i bygget är ett fullt modulärt nätaggregat på 1 065 watt med certifieringen 80 Plus Gold ur bolagets Signature-familj.

In Win kan i dagsläget inte dela med sig av några prisuppgifter eller lanseringsdatum, men det sistnämnda väntas ske någon gång under första halvåret.

► Läs alla artiklar från #ces-2017