Tidigare under år 2016 gick SweClockers med i European Hardware Association, där redaktionen tillsammans med åtta andra nominerade och röstade om de bästa produkterna det gångna året i European Hardware Awards. Nu har det blivit dags igen, men den här gången är det läsarna som får säga sitt.

Förutom att läsarna korar vinnarna i European Hardware Community Awards finns en annan avgörande skillnad mot European Hardware Awards, där varje redaktion har lika rösträtt oavsett hårdvarusajtens storlek och räckvidd. Här räknas varje röst från varje medlem lika tungt, oavsett vilken hårdvarusajt de besöker.

Deepcool Gamer Storm Captain 240 EX-1.jpg
Deepcool Gamer Storm Captain 240 EX-2.jpg

Alla som deltar och besvarar den sista frågan samt bifogar sitt användarnamn på SweClockers har även chansen att vinna den slutna vattenkylaren Deepcool Gamer Storm Captain 240 EX till ett värde om 1 099 kronor. Omröstningen tar mindre än fem minuter.

Klicka här för att börja (extern länk)

Undersökningen och tävlingen pågår till och med den 17 november. Vinnare utses av en jury och kontaktas via forumets system för privata meddelanden (PM).

Fråga: Har du några förslag på andra aktiviteter SweClockers kan göra för att få sina läsare att komma närmare företagen?

Vinnare i undersökningen är Xorcist med motiveringen:

En årlig utställning eller mässa, med fokus på hårdvara, där vi konsumenter får chansen att träffa företagens representanter på nära håll. Detta kunde med fördel även ackompanjeras av ett LAN, där konsumenter som lagt beslag på ny hårdvara kan ställa dem på prov direkt, i sin rätta miljö.

Ett stort grattis önskar SweClockers!