Efter en längre tid av Xbox-exklusivitet återvände Gears of War till PC med Ultimate Edition, en omarbetad version av originalet. Om ett par veckor släpps även den fjärde iterationen i spelserien, Gears of War 4, som förutom en version till Xbox One även kommer till PC/Windows 10.

Nu drar Nvidia igång en ny försäljningskampanj, där speltiteln ska bundlas med utvalda grafikkort ur senaste generationen. Det handlar om entusiastmodellerna Geforce GTX 1080 och GTX 1070 för stationära datorer, men även bärbara datorer med ett av grafikkorten.

Även om fokus från Nvidias sida ligger på att spelet är optimerat för PC-plattformen trycker grafikjätten på att det är en Xbox Play Anywhere-titel. Det innebär att spelaren kan spara sina framsteg på ett datorsystem och därefter fortsätta där de var på en Xbox One, och vice-versa.

Kampanjen gäller endast hos medverkande återförsäljare, vilka i Sverige är Alina, CDON, Dustin, Inet, Komplett, Netonnet, Proshop och Webhallen. Kampanjen pågår fram till och med den 30 oktober.