Taiwanesiska Cryorig är kanske mest kända för sina olika kylarlösningar, men har nu även börjat ge sig in på andra områden. Ett av dessa är chassin, och under årets upplaga av Computex-mässan i Taipei kommer de visa upp sina första produkter inom kategorin.

Den första av de två datorlådorna heter Taku och består av en låda tillverkad i aluminium som står på fyra ben av trä. Chassit och är gjord för formfaktorn ITX och kan utseendemässigt liknas vid en tv-bänk där själva lådan fungerar som ett kombinerat chassi och skärmställ. Komponenterna går att komma åt genom att dra ut luckan på framsidan, på vilken även strömknappen sitter.

Det andra chassit, Ola, är ett svart cylinderformat chassi liknande Apples Mac Pro. Även detta är ett ITX-chassi, men har mer fokus på prestanda och har plats för ett fullstort grafikkort, nätaggregat i formfaktorn SFX samt SSD och HDD.

De två modellerna är än så länge i utvecklingsstadiet men fungerande exemplar ska visas upp under Computex. Ola och Taku planeras släppas under andra respektive första kvartalet 2017.