Nördar söker nördar. SweClockers redaktion är på jakt efter en ny kollega och påbörjar nu rekryteringen av ytterligare en nyhetsredaktör. Är du grym på datorer och hårdvara, kan skriva intressanta texter och dessutom fullständigt orädd för att gräva i tekniska detaljer? Tveka inte att kontakta oss.

Profil: Nyhetsredaktör

  • Fyllt 20 år och innehar gymnasiekompetens

  • Massvis av kunskaper inom datorer och hårdvara

  • God förmåga att uttrycka sig i skrift

  • Flytande svenska och god engelska

  • Duktig på att kommunicera

  • Tycker om att resa och knyta kontakter

  • Relevanta arbetslivserfarenheter meriterande

Lön och tillträde

Heltidstjänst med snarast möjliga tillträde på Geeks Publishings kontor vid Hötorget i centrala Stockholm. Fast lön efter överenskommelse.

Ansökan

Är du övertygad om att jobbet passar dig? Skicka ansökan till jobb@geekspublishing.com med CV, beskrivning av dig själv och annat som kan vara meriterande. Berätta varför just du är vår nästa redaktionsmedlem!
Tack för alla ansökningar! /Redaktionen.

Tipsa vänner – få hittelön!

Känner du någon som skulle passa perfekt på SweClockers? Berätta gärna om jobbannonsen för vänner och bekanta. Tips som leder fram till anställning belönas1 med ett lyxigt gamingpaket innehållande grafikkortet Asus Geforce GTX 980 Ti DirectCU III OC och surfplattan Asus Zenpad S8.0 till ett sammanlagt värde av 11 880 kronor. Tänk på att även delningar på Facebook, Twitter med mera räknas!

1 Hittelönen utgår till den person som den nyanställde anger som tipsare.

Geeks Publishing

Bakom SweClockers.com och 99mac.se står det nybildade digitalförlaget Geeks Publishing. Med ytterst kompetenta medarbetare skapar vi tongivande produkter på webben som tillvaratar läsarnas engagemang och utvecklar det personliga intresset för ny teknik. Vi berör de riktiga tekniknördarna!