Många nöjer sig med att skruva ihop standardkomponenter, andra lägger betydligt mer energi på att bygga det perfekta datorsystemet. I SweClockers galleri trängs mängder av talangfylla datorbyggare och varannan månad utser medlemmarna den allra mest imponerande konstruktionen. Här är resultatet från den senaste omröstningen!

Månadens galleri augusti 2015

#

Medlem

Galleri

Röster

1

ZecretW

Bil-dator

37%

2

August L

Vintage Reborn

25%

3

axelpaxel

Snowflake

13%

Galleriet framför alla andra är Bil-dator med en mycket teknisk kompetent integrering av en surfplatta i konsolen till en klassisk Jaguar. Medlemmen ZecretW kammar därmed hem första priset, som består av nätaggregatet Corsair H750i med tillhörande paket sleevade kablar i valfri färg.

Tvåan är ingen mindre än nostalgikern August L, som förvandlar en antik radioapparat till en dator i miniformat och kammar hem kylaren Corsair H80i. Han följs av trean Axelpaxel och den mjölkvita datorlådan Snowflake, som belönas med ett stort paket valfria fläktar. Grattis önskar SweClockers!

corsair_priser.jpg

Vinnarna kontaktas via forumets interna system för meddelanden. Nästa omgång av månadens galleri går av stapeln i oktober månad.