#world-of-warcraft

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

80

World of Warcraft Classic får systemkrav – kan köras på Intel Core 2 Duo E6600

Blizzards klassiska utgåva av World of Warcraft släpps den 27 augusti och baseras på spelet från 2006. Nu presenteras systemkrav, med en lägstanivå som matchar spelets ålder.

63

World of Warcraft Classic släpps 27 augusti

För den som längtar tillbaka till de äldre versionerna av World of Warcraft återstår nu bara några månader. I slutet av augusti smäller det, förkunnar Blizzard på sin webbplats.

53

World of Warcraft får stöd för DirectX 12 i Windows 7

World of Warcraft blir först ut med DirectX 12-stöd i Windows 7, något som introduceras i och med den senaste uppdateringen för spelet.

108

World of Warcraft optimeras för flera kärnor – upp till 35 procent högre bildfrekvens

Genom den senaste uppdateringen av World of Warcraft optimeras grafikgränssnittet DirectX 12 för många kärnor, och enligt AMD gäller upp till 35 procent högre bildfrekvens för Ryzen.

59

World of Warcraft Classic lanseras 2019

I fjol avslöjades att World of Warcraft Classic blir verklighet. Utvecklaren Blizzard meddelar nu att titeln släpps under sommaren 2019.

74

World of Warcraft Classic jämförs med originalet från 2005

Det är väntans tider för anhängare av World of Warcraft i klassisk tappning. En demoversion väntar under Blizzcon 2018, men entusiaster har fått igång mjukvaran i förtid.

61

World of Warcraft Classic spelbart under Blizzcon 2018

Årets upplaga av Blizzcon blir första möjligheten att testa en demoversion av kommande World of Warcraft Classic, både för de som är på plats och de som följer via webben med digital biljett.

146

Battle for Azeroth snabbast säljande expansionen till World of Warcraft

Blizzard avslöjar starka försäljningssiffrorna för Battle for Azeroth, vilka uppgick till 3,4 miljoner det första dygnet och är därmed ett rekord för serien.

82

World of Warcraft byter betalmodell och får stöd för DirectX 12

Inför kommande Battle for Azeroth tillkommer flera betydande förändringar till World of Warcraft. Främst ingår alla expansioner till och med Legion vid prenumeration.

85

World of Warcraft Classic baseras på Patch 1.12: Drums of War

Månader av spekulationer når vägs ände när Blizzard beslutar sig för att World of Warcraft Classic ska baseras på Patch 1.12, som anses leverera den med kompletta klassiska upplevelsen.

57

World of Warcraft: Battle for Azeroth släpps den 14 augusti

Två nya kontinenter och sex raser står på menyn i World of Warcraft: Battle for Azeroth. Nu avslöjar Blizzard att expansionen till onlinerollspelet lanseras den 14 augusti.

42

World of Warcraft får ny expansion

Under öppningsceremonin till årets upplaga av Blizzcon har nyheter gällande fantasyspelet World of Warcraft tillkännagivits. Nu presenteras spelets nästa expansionspaket.

86

Blizzard meddelar att World of Warcraft Classic blir verklighet

Mer än ett decennium efter lanseringen spelas Blizzards World of Warcraft fortfarande av miljoner spelare. Somliga längtar dock tillbaka till spelets rötter och nu utannonseras ett klassiskt läge.