#warcraft

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

45

Warcraft III uppdateras med stöd för widescreen och upp till 24 spelare

Blizzard släpper nu en uppdatering för Warcraft III med stöd för högre upplösningar och fler spelare. Samtidigt meddelar de att de kommer hålla en turnering i spelet i slutet av månaden.

48

Blizzard: "Vi har inga planer på remaster av Warcraft 1 och 2"

Under Blizzcon tar Blizzard bladet från munnen och meddelar att ursprungliga Warcraft och Warcraft II inte ska restaureras. Samtidigt lämnas inga besked om andra prisade klassiker.

95

Diablo II och Warcraft III uppdateras för moderna operativsystem

Blizzard går från ord till handling och uppdaterar klassikern Diablo II med officiellt stöd för nya operativsystem, en behandling som inom kort även väntas för Warcraft III.

109

Blizzard vill restaurera Starcraft, Diablo II och Warcraft III – kan få HD-utgåvor

I en jobbannons avslöjar Blizzard planerna att restaurera spelklassikerna Starcraft, Diablo II och Warcraft III, som förutom kompatibilitet med moderna operativsystem kan få HD-utgåvor.

112

Blizzard gör Warcraft och Warcraft II för moderna datorsystem

Klassiska spel i Warcraft-serien är på väg att väckas till liv på nytt. Blizzard arbetar med att modernisera de ursprungliga titlarna i Warcraft-serien.