#ubisoft

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

56

Storfilmen Avatar antar spelform år 2022

Spelutvecklaren Massive Entertainment satsar helhjärtat på senaste generationens hårdvara när utomjordisk storfilm blir spel.

45

Ubisoft avtäcker Far Cry 6 med gerillakrig och ond diktator på menyn

Med vision om en paradisö styr Breaking Bad-diktatorn ön Yara med järnhand och vapen, och målet i Far Cry 6 är folkets frihet.

36

Microsoft visar Assassin's Creed Valhalla på Xbox Series X

Assassin's Creed i vikingatema är en del i uppställningen titlar som visar hur spel uppgraderas från Xbox One till Xbox Series X.

40

Assassin's Creed: Valhalla får trailer – släpps till jul

Stora slag mot engelska soldater, öppen spelvärld och rollspelselement väntar i nästa omgång av Assassin's Creed.

66

Assassin's Creed: Valhalla bjuder äventyr i vikingatid

Plundringståg, mjöd och långskepp lär stå på menyn i nästa del av Assassin's Creed, som Ubisoft nu presenterar namn och tema för.

16

Gratisperiod för Assassin's Creed Odyssey

Från idag den 19 mars är prisade Assassin's Creed Odyssey gratis att spela, vilket gäller fram till söndag den 22 mars.

35

Ubisoft lanserar prenumerationstjänsten Uplay+ där 100 titlar ingår från start

Prenumerationstjänsten Uplay+ är sjösatt där spelare får tillgång till 100 speltitlar ur Ubisofts katalog. Tjänsten erbjuder en gratismånad, för den som lyckas registrera sig.

33

Ubisoft presenterar kvartalsrapport – PC/Windows går om PS4 i intäkter

Ett tag var det populärt att tro att datorspelens död stod inför dörren, något som med facit på hand var helt fel. Spelhuset Ubisoft får nu merparten av sina intäkter från plattformen.

16

Ubisoft avslöjar fullständig spellista för prenumerationstjänsten Uplay+

Ubisoft hakar på konkurrenterna och lanserar snart sin egen prenumerationstjänst Uplay+. Inför släppet avslöjar bolaget alla spel som ingår samt att expansioner inte behöver köpas till.

32

Ubisoft avtäcker prenumerationstjänsten Uplay+ – lanseras den 3 september

Den senaste spelutgivaren i raden att satsa på prenumerationstjänster för spel blir Ubisoft, som avtäcker Uplay+ med över 100 speltitlar och tillhörande nedladdningsbart innehåll.

38

Ubisoft satsar vidare på Epic Games Store med Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft fortsätter att satsa på Epic Games Store, vilket medför att nya Ghost Recon Breakpoint inte dyker upp på Steam alls. Spelet finns dock kvar på bolagets egna Uplay.

93

SweClockers genomgång av digitala spelbutiker

Antalet digitala spelbutiker växer ständigt och det blir allt svårare för konsumenter att sålla bland alternativen. SweClockers går igenom utbudet och hur aktörerna särskiljer sig från varandra.

53

Anno 1800 byter till Epic Games Store – kan köpas på Steam fram till lansering

Ubisoft fortsätter att flytta speltitlar ifrån Steam till Epic Games Store. Senast ut är strategispelet Anno 1800, vilket dock kommer gå att köpa på Steam fram till lanseringsdagen.

74

The Division 2 säljer bättre än föregångaren – trots slopad Steam-lansering

Ubisofts beslut att hoppa över Steam för lanseringen av The Division 2 var ett lyckat sådant, då spelet redan har fler förbokningar än föregångaren.

33

FZ recenserar Far Cry: New Dawn – underhållande action i slarvig förpackning

Ubisofts långlivade spelserie Far Cry utökas snart med ytterligare en del, som återigen bjuder på äventyr och skottlossning i Hope County. Syskonsajten FZ har tagit tempen på speltiteln.