#telenor

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

183

Telenor väljer Ericsson för 5G i Norge – överger Huawei

Säkerhetsfrågan runt Huawei får norska mobiloperatören Telenor att välja Ericsson som partner för utbyggnad av 5G-nätverk.

29

Tele2 utsatt för samma intrång som Telenor – kunduppgifter på vift

Efter avslöjandet att kundinformation stulits från operatören Telenor framgår att Tele2 utsatts för samma angrepp. Tecken tyder på att botar använts för att utvinna informationen.

31

Telenors stulna kunddata användes för rekrytering till konkurrent

I slutet av förra veckan upptäckte telekomoperatören Telenor ett dataintrång där kunduppgifter hamnat på vift. Drabbade kunder har blivit kontaktade om att rekryteras till konkurrenten Tre.

65

Skatteverket varnar för läckta personuppgifter via tredjepartstjänst

Skatteverket informerar om att personuppgifter om användare som loggat in på Telenors webbplats hamnat på villovägar. Det handlar bland annat om uppgifter om adress och inkomst.

36

Telia och Telenor vinner i dansk domstol – behöver inte lämna ut kunduppgifter

En dansk domstol fastställer att operatörer inte behöver lämna ut kunduppgifter. Detta då de anser att personlig integritet är viktigare än kommersiella intressen.

55

Svenska operatörer utreds av EU för konkurrensbrott

Fyra svenska mobiloperatörer utreds av EU-kommissionen för kartellbildning och missbrukande av sin ställning på marknaden, något som ska ha missgynnat deras konkurrenter.

458

Telenor kommenterar hovrättens fällande dom mot Bredbandsbolaget

Efter hovrättens fällande dom mot Bredbandsbolaget går moderbolaget Telenor till dess försvar och gör gällande att bättre film- och TV-tjänster är ett bättre sätt att kontra illegal nedladdning.