#swec20

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

I samarbete med Inet
9

Inet välkomnar till SweClockers Live! den 9 november

Inför SweClockers stora 20-årsjubileum passar Inet på att ge ett smakprov av aktiviteter på plats, såsom "Kast med liten pingvinstång", och en varm hälsing.

85

Throwback Thursday – Battlefield 3 släpptes för åtta år sedan

Spelet som fick massvis av spelare att uppgradera sina datorer fyller åtta år nu i veckan, och redaktionen passar på att jämföra dagens med dåtidens grafikkort.

141

Utse "Årets moderator" i SweClockers Awards

Den sista delen i SweClockers Awards är en hyllning till alla våra moderatorer! Vem tycker du förtjänar titeln "Årets moderator"?

25

Vilket är "Årets datorbygge" på SweClockers?

Många är de byggen som läggs upp i galleriet. Nu har det blivit dags att utse Årets datorbygge 2019 i SweClockers Awards!

51

Dags att utse "Årets produkt" 2019 – avslöjas på SweClockers Live! den 9 november

En prisvärd, en som gör sin sak bäst och ett prestandamonster av rang. I nästa del av SweClockers Awards är det nu dags att kora "Årets produkt" 2019.

20

Throwback Thursday – sex år sedan AMD döpte om Radeon HD 7970 till R9 280X

Medan världen väntade på AMD:s grafikarkitektur Hawaii passade företaget på att återintroducera föregångaren Tahiti i ny skrud med lägre prislapp för att slåss i mellanklassen mot Nvidia.

103

Utse "Årets datorbutik" i SweClockers Awards

Nästa del i sagan SweClockers Awards flyttar fokus till återförsäljarna. För första gången på fyra år ska SweClockers utse "Årets datorbutik" och det är ni där hemma som röstar fram vinnaren!

18

Throwback Thursday – AMD A10-5800K "Trinity" med Radeon-grafik fyller sju år

I oktober 2012 släppte AMD den då färska processorfamiljen Trinity, som erbjöd imponerande grafikprestanda i ett integrerat utförande till konkurrenskraftig prispunkt.

41

Throwback Thursday – ATI Radeon HD 5870 "Cypress" fyller tio år

Det har hunnit gå tio år sedan AMD introducerade grafikarkitekturen "Evergreen" ihop med värstingkortet Radeon HD 5870. Häng med SweClockers på en tillbakablick till 2009.

288

SweClockers Live! – sista 20 biljetterna till den stora jubileumsfesten ute nu!

Missa inte den allra sista chansen att knipa en biljett till SweClockers Live! 2019, som går av stapeln den 9 november på Skyddsrummet i Stockholm.

39

Dags att utse Årets medlem – presenteras på SweClockers Live! den 9 november

Det är dags att avgöra den första vinnaren i SweClockers Awards och vi börjar med den viktigaste! En av nio nominerade medlemmar ska ta hem den åtråvärda titeln och hyllas i "Årets medlem".

111

Intel Lynnfield fyller 10 år – Core i5-750 tar Nehalem till massorna

Hösten år 2009 såg de första Intel Core i5-processorerna dagens ljus och äntligen kunde entusiasten köpa sig Nehalem till ett rimligt pris. Häng med när vi kikar på Lynnfield.

17

SweClockers Live! nära slutsålt på fyra dagar

Från URL till IRL. På mindre än en vecka är har vi nästan sålt slut på till SweClockers Live! och nu återstår endast ett tiotal biljetter till vårt stora 20-årsjubileum.

50

Missa inte galna seriestrippar från SweClockers ungdomsår

Garland Greene, Castor, Nidas och Edin. Låter det bekant? Då är du sannolikt en gammal räv på SweClockers, och då har du kanske sett de här helfestliga bilderna innan.

27

Throwback Thursday – minstingen AMD Radeon R9 Nano fyller fyra år

För fyra år sedan lanserade AMD ett ultrakompakt kraftpaket på grafikmarknaden i form av Radeon R9 Nano – en modell som länge höll titeln som världens snabbaste grafikkort i litet format.