#star-wars

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

125

Disney uppges vara missnöjda med EA:s sena agerande

Nyligen lanserade Electronic Arts Star Wars: Battlefront 2 utvecklat av svenska Dice. De fördelar som kan köpas för riktiga pengar har kritiserats av Disney, som nu är missnöjda med EA.

43

Star Wars Battlefront II recenseras av FZ

Två år efter rebooten av Battlefront-serien är det dags för Star Wars Battlefront II från DICE. Nu recenseras speltiteln av SweClockers systersajt FZ.

12

AMD släpper drivrutin för Star Wars: Battlefront II

DICE satsar på detaljrik grafik i senaste Star Wars: Battlefront II, tillsammans med bolagets spelmotor Frostbite. AMD bistår nu med optimerade drivrutiner för titeln.

75

EA stänger av mikrotransaktioner i Star Wars: Battlefront II temporärt

Efter den hårda kritiken mot mikrotransaktionerna i Star Wars: Battlefront II avaktiverar nu DICE dessa temporärt. Anledningen är att de ska omarbeta systemet och göra det mer rättvist.

81

EA: "Vi lyssnar på kritiken och kommer fortsätta göra ändringar"

Under en AMA-session på Reddit berättar nu utvecklarna av Star Wars: Battlefront II att de tagit till sig av kritiken, samt att de är fast beslutna om att reparera relationen med spelarna.

8

Nvidia släpper drivrutin för Star Wars: Battlefront II och Injustice 2

I samband med veckans spelsläpp levererar Nvidia enligt tradition en Game Ready-drivrutin där även optimeringar för Destiny 2 medföljer.

34

EA släpper systemkrav för Star Wars: Battlefront II

Senare under månaden lanserar Electronic Arts Star Wars: Battlefront II på såväl konsol som PC/Windows. Nu presenterar de systemkraven för den sistnämnda plattformen.

16

Dice backar kring lootlådor i Star Wars: Battlefront II

Efter att ha fått kritik för sina lootlådor i Star Wars: Battlefront II ändrar nu Dice dessa, där de inte längre kommer innehålla sådant som ger fördelar i multiplayer-läget.

13

Star Wars: Battlefront II får öppen beta i oktober

Efter återupplivningen av Battlefront-serien för snart två år sedan står det klart att en uppföljare nalkas och senare under året håller EA i sedvanlig ordning ett öppet betatest av spelet.

7

Star Wars: Battlefront II Alpha-test kommer till PC, Xbox One och Playstation 4

Ett nu borttaget inlägg på det officiella Battlefront-forumet avslöjar att de andra delen i titeln får ett Alpha-test, inför den skarpa lanseringen senare i höst.

18

Star Wars: Battlefront 2 får tre gånger mer innehåll än föregångaren vid lansering

Uppföljaren till 2015 års Star Wars: Battlefront blir tre gånger större sett till innehåll vid lansering, med bland annat en ny enspelarkampanj, nya fordon och karaktärer.

77

Här är Star Wars: Battlefront II

Kampanj, rymdstrider och multiplayer i miljöer från samtliga tidsepoker är några av huvudpunkterna för kommande Battlefront II. Här är första trailern från spelet.

34

Star Wars: Battlefront 2-trailer läcker ut

Kort innan den första trailern för Star Wars: Battlefront 2 var tänkt för allmänheten hittar den ut på webben och visar innehåll som ska vara renderat i själva spelmotorn.

25

Star Wars: Battlefront får uppföljare till slutet av 2017 – får enspelarläge

I sin senaste kvartalsrapport berättar Electronic Arts att en ny Star Wars-titel planeras till slutet av året, där en av de stora nyheterna är tillägget av en enspelarkampanj.

71

Electronic Arts: Nytt Star Wars-spel varje år – Battlefront 2 släpps 2017

EA bekräftar att de har ett flertal Star Wars-spel på gång, bland annat en uppföljare till förra årets Star Wars: Battlefront som släpps år 2017.