#sff

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

30

Phanteks Evolv Shift

Phanteks svävar ut designmässigt med sitt senaste chassi, där detta ska passa in på såväl skrivbordet som i vardagsrummet. Testlabbet får besök av den iögonfallande Evolv Shift.

29

Louqe ställer in Kickstarter-kampanjen för det ultrakompakta chassit Ghost S1

Efter ett förhållandevis svalt mottagande vid försöket att gräsrotsfinansiera chassit Ghost S1 väljer svenska Louqe att ställa in sin Kickstarter-kampanj för att finslipa konceptet ytterligare.

58

Ghost S1 når Kickstarter – ultrakompakt chassi för högpresterande komponenter

Svenska företaget Louqe vänder sig till Kickstarter för att gräsrotsfinansiera sitt ultrakompakta chassi Ghost S1, som sägs vara minst i sitt segment med en lådvolym på endast 7,2 liter.

47

Fractal Design Node 202

Fractal Design tar sig an konceptet speldatorer för vardagsrummet med det kompakta chassit Node 202, som idag tar plats för en rejäl genomgång av Jonas i SweClockers testlabb.

22

NZXT lanserar Mini ITX-chassit Manta

NZXT tar sikte på kategorin fläskiga Mini ITX-chassin med nykomlingen Manta. På menyn står en välvd konstruktion helt i stål och gediget stöd för vattenkylning.

41

Fractal Design Core 500

Fractal Design satsar på imponerande expansionsmöjligheter i litet format med sitt prisbantade Mini ITX-chassi Core 500, som idag får en rejäl genomgång av Jonas i testlabbet.

52

Silverstone Raven RVZ01

I väntan på Steam Machines tar Silverstone sikte på vardagsrummen med den nya datorlådan Raven RVZ01, som trots kompakta mått ska kunna husera ett fullfjädrat gamingsystem.

45

Corsair Obsidian 250D

Den välkända serien Corsair Obsidian tar steget till Mini ITX med nykomlingen 250D. Nu hittar den entusiastorienterade nykomlingen till SweClockers testlabb.

73

Snabbtitt: Asrock M8 av BMW Designworks

Taiwanesiska Asrock tar hjälp av designbyrån BMW Designworks USA i den senaste skapelsen M8, ett kompakt barebonesystem med Intel Haswell. Nu hittar nykomlingen till SweClockers testlabb.

95

Bitfenix Prodigy M

Taiwanesiska Bitfenix tar steget till Micro ATX med Prodigy M – en omarbetad version av ursprungliga Prodigy. Nu är det dags ta en närmare titt på nykomlingen i SweClockers testlabb.

109

Silverstone Sugo SG09

Med ytterst kompakta yttermått och plats för moderkort i formfaktorn Micro ATX är Silverstone Sugo SG09 ett tämligen unikt chassi. SweClockers synar nykomlingen i sömmarna och fyller datorlådan med högpresterande komponenter.

86

Fractal Design Node 304

Svenska Fractal Design går ned i storlek med minstingen Node 304. SweClockers ständige chassirecensent Jonas Thörnqvist synar nykomlingen i sömmarna.

80

Cooler Master Elite 120 Advanced

Med minstingen Elite 120 Advanced tar Cooler Master formfaktorn Mini ITX till budgetklassen. SweClockers chassifetischist Jonas Thörnqvist synar nykomlingen i sömmarna.

74

Silverstone Sugo SG07

Kompakta datorsystem med högpresterande komponenter är en ständigt växande kategori hårdvara. SweClockers testar datorlådan Silverstone Sugo SG07 med plats för Mini ITX och grafikkort i värstingklassen.