#sff

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

228

Cooler Master Masterbox NR200P – ett genomtänkt Mini ITX-chassi

Jonas tar en titt på Cooler Masters chassi Masterbox NR200P, vilket ska erbjuda bra ventilation och expansion i ett litet format.

55

Jonsbo V8 är Mini ITX-chassi med frontmonterad jättefläkt

Genom att tumma på litenheten visar Jonsbo ett Mini ITX-chassi med plats för rejält grafikkort och en 200-millimetersfläkt.

84

Cooler Master snickrar på kompakt datorlåda med lansering inom kort

Bilder av ett Cooler Master-chassi modell mindre är ute på vift och visar en ny utmanare i det lite rymligare SFF-segmentet.

40

Fractal Design Era ITX – stiligt men svettigt

Med en stilfull design och ett flexibelt inre vill Fractal Design slå sig in i det kompakta SFF-segmentet med chassit Era ITX.

18

NZXT H1 – bra och lättbyggt SFF-chassi

Med kompakta yttermått, integrerad vattenkylning och medföljande nätdel gör NZXT sitt inträde på SFF-marknaden med det nya chassit H1.

I samarbete med NZXT
50

Testpilot: NZXT H1 – kompakt chassi med inbyggd vattenkylning

Trenden med riktigt små chassin omfamnas av NZXT, som med förmonterad kylare och nätaggregat vill konvertera ofrälsta entusiaster.

9

Silverstone färdigställer kompakta chassit Sugo SG14

Efter otaliga prototyper och revisioner är Silverstones kompakta chassi Sugo SG14 redo, med ovanligt rejäl expansionsmöjlighet för storleken.

25

Svenska SFF-chassit Mjolnir i mål på Kickstarter

Entusiaster har gjort sport av att bygga kompakta datorer med mycket prestanda. Nästa år släpps ett nytt ultrakompakt chassi, signerat svenska Thor Zone.

40

Stora datorchassin populärast bland SweClockers medlemmar

Även om trenden mot mindre byggen ökar är det enligt en färsk omröstning i forumet fortfarande de fullstora datorchassina som dominerar bland SweClockers medlemmar.

30

ID Cooling släpper ultrakompakt processorkylare med kylförmåga på 100 watt

Kraftfulla komponenter i kompakta chassin är populärt i entusiastkretsar. Nu släpper ID Cooling en 30 mm hög processorkylare som utlovar kompetent kylförmåga.

9

Thor Zone avbryter Kickstarter-kampanjen för ultrakompakta chassit Mjolnir I

Thor Zone blåser av Kickstarter-kampanjen för sin kompakta datorlåda efter mindre än en vecka. Till sommaren utlovas en återlansering, men dessförinnan står marknadsföring på agendan.

30

Thor Zone lanserar ultrakompakta chassit Mjolnir I på Kickstarter

Efter ett år av feedback sjösätter svenska Thor Zone sitt ultrakompakta chassi Mjolnir I på Kickstarter, med lådvolym på 9,7 liter och precisionsgjuten aluminiumstomme.

100

Ultrakompakta chassit Ghost S1 återvänder till Kickstarter

Efter ytterligare förbättringsarbete och allmänt finputs är svenska Louqe redo att återvända till Kickstarter i ett försök att gräsrotsfinansiera sitt ultrakompakta chassi Ghost S1.

72

Förhandstitt: Louqe Ghost S1

Påkostade materialval, ultrakompakta yttermått och plats för högpresterande komponenter är några av ledorden för svenska Louqes kommande chassi Ghost S1, som idag tittar förbi i testlabbet.

16

Bitfenix Portal

Är tårtan en lögn eller ett utsvävat datorchassi? Den frågan ställer vi oss när Bitfenix äntrar testlabbet med sin unika modell Portal, vars design inspirerats av en populär spelserie.