#rtx-2080-ti

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

18

Nvidia Geforce RTX 2080 Ti överklockas till 2 940 MHz

Med flytande kväve och rejäl strömtillförsel lyckas överklockaren "OGS" nå 2 940 MHz för Nvidias Geforce RTX 2080 Ti, drygt 117 procent högre än den specificerade basfrekvensen.

64

Nvidia: "Ingen brådska till 7 nanometer"

Det ryktas redan om steget efter Geforce RTX 2000-serien och att Nvidia likt AMD ska börja tillverka kretsar på 7 nanometer. Nvidias VD Jensen Huang ser dock ingen anledning att stressa.

34

Nvidia bundlar Battlefield V, Anthem och Metro Exodus med Geforce RTX-grafikkort

Nvidia introducerar ett nytt erbjudande för kunder som köper ett av företagets Geforce RTX-grafikkort, där de skickar med upp till tre stycken speltitlar.

92

MSI Geforce RTX 2080 Ti Gaming X Trio

Med en maffig kyllösning och generös fabriksöverklockning tar MSI Geforce RTX 2080 Ti Gaming X Trio plats i testlabbet för en kamp i det översta segmentet av grafikkortsmarknaden.

13

Zotac lanserar Geforce RTX 2080 Ti med förinstallerat vattenblock

Zotacs senaste tillskott till Geforce RTX 2000-serien är Geforce RTX 2080 Ti Arctic, vilket kommer bestyckat med vattenblock som kan kopplas ihop med övrig vattenkylning i datorn.

80

Nvidias senaste kvartalsrapport visar på sjunkande försäljning inom gamingsegmentet

Försäljningen av Nvidias grafikkort har sjunkit under det senaste kvartalet, vilket gjort avtryck på företagets intäkter för det senaste kvartalet.

238

Nvidia sänker prognoserna – försäljningen av Geforce RTX-serien sämre än väntat

Handelskrig, stora datacenteraffärer som inte gick i lås och låg efterfrågan på Geforce RTX-serien gör att Nvidia skruvar ned sina intäktsprognoser med hela 18,5 procent.

27

MSI introducerar Geforce RTX 2080 Ti Lightning Z – värstingkort med OLED-skärm

MSI tar siktet på överklockare och entusiaster med RTX 2080 Ti Lightning Z, som bestyckas med tre 8-pins PCI Express för strömförsörjning och OLED-skärm.

9

EVGA visar grafikkortsnyheter på CES 2019

Nya grafikkort bjuds det på hos EVGA när bolaget visar tre nya varianter av Geforce RTX 2060, samt överklockningsvänliga Geforce RTX 2080 Ti Kingpin.

28

Asus visar ROG Matrix Geforce RTX 2080 Ti – bjässe med integrerad vattenkylning

En av nyheterna från Asus under CES 2019 stavas ROG Matrix Geforce RTX 2080 Ti, en flaggskeppsmodell med integrerad vattenkylning under skalet.

21

Rykte: Nvidia "Turing" RTX-serien för bärbara datorer avtäcks under CES 2019

En av Nvidias stora nyheter under CES 2019 uppges vara mobila Turing-kretsar, med hela sex stycken nya grafikkort för bärbara speldatorer.

28

Onlinespelet Justice får stöd för ray tracing och DLSS

Det andra spelet som får stöd för ray tracing med Geforce RTX 2000-serien blir något oväntat Justice, som är en av de populäraste MMO-titlarna i Kina.

91

Nvidia skickar med Battlefield V vid köp av Geforce RTX "Turing"

Nvidia presenterar nu en ny kampanj, där de skickar med Battlefield V vid köp av grafikkort ur Geforce RTX 2000-serien.

51

Nvidia Geforce RTX-serien "Turing" under 5 000 kronor dröjer till år 2019

Månader med överlager av grafikkretsar ur generationen Pascal är på väg att nå vägs ände, något som ytterligare talar för att mer prisvärda Turing-grafikkort dröjer till nästa år.

105

Exemplar av EVGA Geforce RTX 2080 Ti XC uppges ha fattat eld

Geforce RTX 2080 Ti är flaggskeppsprodukten i Nvidias senaste grafikkortsserie. Nu uppges ett exemplar av kortet ha börjat brinna, och detta utan överklockning eller tung belastning.