#rtx-2070

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

80

Nvidias senaste kvartalsrapport visar på sjunkande försäljning inom gamingsegmentet

Försäljningen av Nvidias grafikkort har sjunkit under det senaste kvartalet, vilket gjort avtryck på företagets intäkter för det senaste kvartalet.

27

Zotac Geforce RTX 2070 AMP Extreme

Zotac tar plats i testlabbet med sitt grafikkort Geforce RTX 2070 AMP Extreme, vilket enligt företaget ska vara uppskruvat till elva för att erbjuda prestanda utöver det vanliga.

238

Nvidia sänker prognoserna – försäljningen av Geforce RTX-serien sämre än väntat

Handelskrig, stora datacenteraffärer som inte gick i lås och låg efterfrågan på Geforce RTX-serien gör att Nvidia skruvar ned sina intäktsprognoser med hela 18,5 procent.

9

De stora grafikkortsnyheterna från CES 2019

Under CES 2019 befäste Nvidia rollen som ledare på marknaden för grafikkort med flera stora nyheter. AMD passade på att spänna musklerna med Radeon VII i väntan på arkitekturen Navi.

7

Nvidia avtäcker Geforce RTX-serien för bärbara datorer på CES 2019

När Nvidia håller presskonferens på CES 2019 lanserar de sin Geforce RTX-serie av grafikkort för bärbara datorer, där toppmodellen RTX 2080 går ned till imponerande låga 80 W TDP.

3

Nvidia "Turing" RTX 2000-serien hittar ut på webben i bärbara datorer från Asus

En återförsäljare listar ett antal bärbara datorer med Nvidias Geforce RTX 2000-serie under huven, vilket talar för att Max-Q Design och grafikkort för bärbara datorer är att vänta under CES 2019.

10

Specifikationer för Nvidia RTX-serien för bärbara datorer hittar ut på webben

Nvidias grafikarkitektur Turing ser ut att äntra marknaden för bärbara datorer inom kort, och nu syns specifikationer för tre modeller hos en kinesisk tillverkare.

21

Rykte: Nvidia "Turing" RTX-serien för bärbara datorer avtäcks under CES 2019

En av Nvidias stora nyheter under CES 2019 uppges vara mobila Turing-kretsar, med hela sex stycken nya grafikkort för bärbara speldatorer.

28

Onlinespelet Justice får stöd för ray tracing och DLSS

Det andra spelet som får stöd för ray tracing med Geforce RTX 2000-serien blir något oväntat Justice, som är en av de populäraste MMO-titlarna i Kina.

91

Nvidia skickar med Battlefield V vid köp av Geforce RTX "Turing"

Nvidia presenterar nu en ny kampanj, där de skickar med Battlefield V vid köp av grafikkort ur Geforce RTX 2000-serien.

51

Nvidia Geforce RTX-serien "Turing" under 5 000 kronor dröjer till år 2019

Månader med överlager av grafikkretsar ur generationen Pascal är på väg att nå vägs ände, något som ytterligare talar för att mer prisvärda Turing-grafikkort dröjer till nästa år.

5

MSI Geforce RTX 2070 Aero ITX hittar ut på webben – Geforce RTX 2070 i krympt format

Under förra året släppte MSI flera modeller ur Geforce GTX 1000-serien i Mini ITX-format, och nu hittar ett Geforce RTX 2070 i samma utförande ut på webben.

48

Problem med Nvidia Geforce RTX 2000-serien uppges vara kopplat till specifika skärmar

Gamersnexus har undersökt problemen med blåskärm hos Nvidias Geforce RTX 2000-serie, och kommit fram till att det troligen beror på skärmar med hög uppdateringsfrekvens samt G-Sync.

59

MSI Geforce RTX 2070 Gaming Z och EVGA Geforce RTX 2070 Black

Testlabbet fylls på med fler Geforce RTX 2070 där EVGA och MSI står på tur. På menyn står både referenskort med en nätt kylare, samt fabriksöverklockning och massiv kylarlösning.

37

Nvidia kan förbereda Geforce RTX 2070 Ti

Efter släppen av Geforce RTX 2080 Ti, RTX 2080 och RTX 2070 framgår att Nvidia kan komma att kila in en modell mellan de senare, något som skulle göra det trångt i prestanda- och prisstegen.