#quiz

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

Sponsras av Kingston
65

Quiz: Utmana Kingston om SSD-kunskap!

Spänn fast säkerhetsbältet och utmana dina kunskaper om riktigt högpresterande lagringsteknik när Kingston utmanar SweClockers om SSD-lagring.

Sponsras av ASUS
142

Quiz: Vad kan du om värstingarna i Radeon-serien?

Har du koll på flaggskeppen i det röda laget? Radeon RX 7000-serien står i fokus när ASUS utmanar SweClockers i grafikkortskunskap.

76

Quiz: Vad kan du om Nvidia?

Förra veckan satte vi AMD-kunskaperna på prov. Nu är det dags att trä på sig läderjackan och frammana allt du kan minnas om konkurrenten Nvidia istället.

159

Quiz: Vad kan du om AMD?

Grafikkort, processorer och allt där emellan. I veckans quiz får du sätta dina kunskaper om "det röda laget" på prov.

106

Quiz: Vad gömmer sig i skuggorna?

I veckans quiz återvänder tio mystiska skuggfigurer, där mörka silhuetter möter kluriga frågor. Är du silhuettmästare?

79

Quiz: Hemsökt hårdvara och spöklika spel

Med Halloween avklarat och allhelgonahelgen runt hörnet är det dags för ett läskigt quiz med frågor om såväl hårdvara och spel på temat.

57

Quiz: Vad kan du om SweClockers Toppklass-klassiker?

Hur bra koll har du på produkterna som belönats med SweClockers mest sällsynta utmärkelse?

98

Quiz: Vad kan du om processorer och socklar?

Kan du allt om processorer och kan identifiera sockel med hjälp av bara luktsinnet? Troligtvis inte, men i veckans quiz får du i alla fall en ordentlig utmaning!

Sponsras av Metrea Simulations
86

Kunskapsquiz: Vad kan du om flygsimulatorer?

LDP, "Phased array" och HUD. Känns det som främmande begrepp eller självklarheter? I det här quizet sätts dina kunskaper om flygsimulatorer på prov.

132

Quiz: Xbox genom tiderna

Microsoft läcker Xbox-nyheter som ett såll och därför har det blivit dags för ett quiz om bolagets spelkonsol. Hur bra koll har du på Xboxens 20-åriga historia?

Sponsras av Komplett
144

Komplett utmanar med frågesport om legendarisk hårdvara

Veckans extra långa quiz handlar om hårdvaran som platsar i historieböckerna. Hur bra koll har du på minnesvärda datorprylar?

Sponsras av Polismyndigheten
72

Kunskapsquiz: Vad kan du om IT-forensik?

Biometriska mallar, interpolering och kompressionsartefakter. Låter det helt obegripligt eller är det rena självklarheter? Utmana dina kunskaper inom IT-forensik och hur polisen använder det i sitt arbete!

201

Quiz: Minns du dessa ikoniska spelljud?

Datorspel är inte bara ett visuellt medium, utan använder även ljud för att höja spelupplevelsen. Vad kan du om ikoniska ljud från klassiska PC-titlar?

194

Quiz: Vad kan du om 00-talets hårdvarunyheter?

Det är än en gång dags att blicka tillbaka och fokus är nyheter, hårdvara och hårdvarunyheter från 00-talet. Minns du allt?

83

Quiz: Vad kan du om skrotad teknik?

Alla kan inte lyckas med allt och ibland blir gör företag ordentliga klavertramp med ny teknik. Nu är det dags för dig att testa dina kunskaper i ämnet.