#project-xcloud

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

16

Microsoft håller Xbox-evenemang till natten

Vid midnatt presenterar Microsoft nyheter för Xbox. Till agendan för kvällen återfinns den strömmande speltjänsten Project Xcloud och prenumerationstjänsten Xbox Game Pass.

30

Microsoft visar Xbox-baserade servrar för strömmade speltjänsten Project Xcloud

Speltjänsten Project Xcloud rullar igång i oktober 2019. Nu lättar bolaget på locket och visar hårdvaran som ska ta plats i serverhallarna, där varje chassi ska fyllas med Xbox One S-konsoler.

13

Microsofts strömmande speltjänst Project Xcloud lanseras i oktober

Microsofts satsning på strömmande spel släpps i oktober. Användare kan utnyttja antingen sin egen Xbox-konsol eller företagets servrar för att strömma spelen till valfri enhet.

40

Nintendo Switch kan få spel som Halo och Forza genom Project Xcloud

Uppgifter gör gällande att Microsoft och Nintendo arbetar på att ta Xbox-spel till hybridkonsolen Switch. Detta innefattar både rena portningar men även strömning av spel som Halo och Forza.

31

Microsoft presenterar Project Xcloud – tjänst för att strömma spel över internet

Microsoft hoppar på tåget med strömningstjänster för spel med Project Xcloud, vilken ska göra det möjligt att strömma spel till både datorer, telefoner och surfplattor.