#mini-itx

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

43

Gigabyte B550I Aorus Pro AX

Testlabbet får besök av Gigabytes B550I Aorus Pro AX, ett kompakt moderkort utan fläkt med stöd för PCI Express 4.0.

228

Cooler Master Masterbox NR200P – ett genomtänkt Mini ITX-chassi

Jonas tar en titt på Cooler Masters chassi Masterbox NR200P, vilket ska erbjuda bra ventilation och expansion i ett litet format.

55

Jonsbo V8 är Mini ITX-chassi med frontmonterad jättefläkt

Genom att tumma på litenheten visar Jonsbo ett Mini ITX-chassi med plats för rejält grafikkort och en 200-millimetersfläkt.

39

Sliger Conswole – Jonas första titt på sitt nya vardagsrumschassi

Jonas har blivit med nytt chassi, vilket ska stå som bas när speldatorn i vardagsrummet byggs om i sommar. Häng med på en första titt på Sliger Conswole!

40

Fractal Design Era ITX – stiligt men svettigt

Med en stilfull design och ett flexibelt inre vill Fractal Design slå sig in i det kompakta SFF-segmentet med chassit Era ITX.

20

Powercolor gör Radeon RX 5700 i kompakt Mini ITX-format

Partnertillverkaren Powercolor tar AMD:s Radeon RX 5700 till Mini ITX-format, med kompakta mått och en ensam 8-pinskabel.

9

In Win integrerar EK Water Blocks i chassit EK-Classic In Win 303EK

Chassitillverkaren In Win slår sina påsar ihop med EK Water Blocks för en specialutgåva av In Win 303 med inbyggd distributionsplatta.

23

Asus lanserar ROG Crosshair VIII Impact – kompakt X570-moderkort för AMD Ryzen

Med ROG Crosshair VIII Impact ger Asus AMD-entusiaster åtta faser för VRM-enheten i ett kompakt format. Moderkortet följer formatet Mini-DTX, ett aningen längre Mini-ITX.

52

Gigabyte X570 I Aorus Pro Wifi

För pionjärer av PCI express 4.0 är det bara en styrkrets som gäller och den stavas X570. Ett påkostat moderkort med formfaktorn Mini ITX från Gigabyte får en genomgång i testlabbet.

12

Populära Sugo-serien från Silverstone uppdateras med SG-14

Sugo-serien från Silverstone är primärt ett gäng kompakta datorchassin med en frontpanel i aluminium som signalement. Nu moderniseras utbudet med härdat glas genom modellen SG-14.

40

Stora datorchassin populärast bland SweClockers medlemmar

Även om trenden mot mindre byggen ökar är det enligt en färsk omröstning i forumet fortfarande de fullstora datorchassina som dominerar bland SweClockers medlemmar.

4

Zotac Geforce GTX 1650 utan strömkontakt hittar ut på bild

En bild på kommande instegsmodellen Geforce GTX 1650 från Zotac visar ett grafikkort utan strömkontakt, vilket talar för att grafikkortet inte drar mer än 75 watt.

5

Raijintek lanserar de ultrakompakta chassina Ophion och Ophion Evo

Satsningen på kompakta datorlådor från Raijintek fortsätter, då företaget presenterar de två nya Mini ITX-modellerna Ophion och Ophion Evo.

11

Asrock tar styrkretsarna B450 och X470 för AMD Ryzen till formfaktorn Mini ITX

Inom kort ersätter AMD styrkretsen B350 för mellanklassen med B450. Inför detta uppdaterar Asrock sitt utbud, bland annat med nya moderkort i formfaktorn Mini ITX.

10

MSI avslöjar Mini ITX-moderkortet B350I Pro AC

MSI avtäcker det kompakta moderkortet B350I Pro AC för sockel AM4 och Ryzen, där Pinnacle Ridge snart tar över facklan. Modellen kommer även med trådlöst nätverk.