#lisa-su

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

75

AMD inviger Computex 2019 med nyheter om Ryzen 3000-serien, Epyc och Navi

Som första företag att tala under invigningsceremonin av Computex 2019 är AMD med VD:n Lisa Su i spetsen, som ska dela med sig av nyheter om nästa generations datorprodukter.

9

AMD Ryzen Mobile får stöd för bolagets ordinarie drivrutiner

Längre tids frustration uppmärksammas av AMD under CES 2019. Med start i februari blir det möjligt för användare med ett bärbart AMD-system att installera vanliga Radeon Software.

169

AMD demonstrerar Ryzen 3 "Matisse" med 8 kärnor och 16 trådar

Under CES 2019 slår AMD på stort och demonstrerar för första gången Ryzen 3 för världen. Med ett tidigt exemplar håller den jämna steg med Intel Core i9-9900K till mycket lägre strömförbrukning.

22

AMD: "Ray tracing en viktig teknik"

Under en investerarkonferens kommenterar AMD:s VD Lisa Su paradnumret för Nvidias senaste Geforce RTX-serie, ray tracing, med att tekniken kommer bli allt viktigare.

32

AMD "Zen 2" på 7 nanometer får inbyggda åtgärder för Spectre

I samband med att AMD uppdaterar arkitekturen Zen 2 är en av nyheterna inbyggda åtgärder mot säkerhetshålet Spectre, medan annalkande Zen+ får en uppdaterad mikrokod.

43

AMD: "Kryptovalutor har haft liten påverkan på vår försäljning"

Enligt AMD:s VD Lisa Su har den ökade populariteten av brytning av kryptovalutor inte påverkat företagets försäljning nämnvärt, utan grafikkort för detta utgör endast ett fåtal procent.

66

AMD:s grafikchef Raja Koduri lämnar Radeon Technologies Group

Efter 40 dagars tjänsteledighet dyker nu ännu ett brev från Raja Koduri till sina anställda upp till ytan, där han tillkännager att han lämnar sitt uppdrag på permanent basis.

55

AMD:s grafikchef Raja Koduri tar tjänstledigt efter lanseringen av Vega

Efter rykten om att AMD:s grafikchef Raja Koduri är på väg bort framgår i ett brev till anställda att han tar tjänstledigt, efter vad som beskrivs som en krävande tid med Polaris och Vega.

212

AMD: "Ryzen blir bättre i spel med tiden"

Även om många är eniga att Ryzen markerar AMD:s återkomst i prestandasegmentet är inte alla nöjda med spelprestandan, något som ska bli bättre i takt med att spelutvecklare haft mer tid att optimera för Zen.

337

SweClockers prestandatestar Ryzen – AMD öppnar upp för förbeställningar

Under en hemlig tillställning i San Francisco intar AMD:s VD Lisa Su scen och ger ett första smakprov av Ryzen, samtidigt som SweClockers får chansen att provköra arkitekturen Zen.

96

AMD: "Ryzen lanseras tidigt i mars"

Efter lovord på CES 2017 meddelar ingen mindre än AMD:s VD att processorfamiljen Ryzen anländer tidigt i mars. Samtidigt utlovas god tillgänglighet på lanseringsdagen.

187

AMD "Summit Ridge" med arkitekturen Zen heter Ryzen

Efter år av nederlag säger sig AMD vara redo att återta prestandasegmentet med arkitekturen Zen, som ska marknadsföras som Ryzen och hålla jämna steg med Intels åttakärniga Core i7-6900K.

41

AMD avtäcker varumärket Radeon Instinct med arkitekturen Vega för maskinlärning

Nästa år vill AMD ta upp kampen med Nvidia om maskinlärning och gör det med tre grafikkort i den nya familjen Radeon Instinct, varav toppmodellen baseras på arkitekturen Vega.

73

AMD Zen i större volymer dröjer till första kvartalet 2017

Den som ser fram emot arkitekturen Zen till slutet av året kan komma att bli besviken. Detta då bolagets VD, Lisa Su, meddelar att större volymer dröjer till första kvartalet 2017.

174

AMD tillkännager Radeon RX 470 och RX 460

Under E3 2016 tillkännager AMD ytterligare två grafikkort i Radeon RX-familjen, där fokus går från virtuell verklighet till 1080p-spelande och MOBA-titlar.