#iphone

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

77

Apples intäkter minskar trots rekordförsäljning av iPhones

När Apple redovisar sina resultat för den senaste tremånadersperioden visar de på minskade intäkter för fjärde kvartalet i rad och stort tapp i försäljningen av Mac-enheter.

31

Bluetooth-spam kan slå ut Iphone med IOS 17

Efter uppdateringen till IOS 17 har säkerhetsforskare upptäckt att Iphone enkelt kan tvingas att starta om med hjälp av multiverktyget Flipper Zero.

93

Iphone 15 Pro-kunder klagar på inbränningar

Ett litet antal användare av Apples nya toppmodell rapporterar om ett tidigare okänt problem på Iphone: Kraftig och snabbt utvecklad inbränning på OLED-skärmen.

69

Iphone 15-familjen kan ha batterier av lägre kvalitet än tidigare

Enligt ett nytt rykte har Apple valt billigare batterier i de nya Iphone-modellerna, för att hålla nere totalkostnaden.

27

Apple utlovar buggfix för överhettade Iphone 15 Pro

En bugg i IOS 17 ligger bakom vissa fall av till synes överhettade Iphone 15 Pro och problem med vissa tredjepartsapplikationer är också på väg att rättas till.

54

Iphone 15 Pro uppges ha problem med överhettning

Apple har det hett om öronen när användare av senaste Iphone-modellerna rapporterar problem med överhettade telefoner och batterier som sväller upp.

38

Apple gör Iphone 15 Pro billigare att reparera

Krossad baksida på Iphone 14 Pro kostade nästan lika mycket som en ny telefon, men i höstens nya Pro-modeller kapar Apple kostnaden med nästan 5 000 kronor.

78

Knapp prestandavinst för Apples färska A17 Pro

Prestandasiffror från Geekbench 6 visar på att Apple med nöd och näppe når utlovat prestandalyft för Iphone 15 Pro-familjens nya systemkrets.

219

Apple siktar på gamers med Iphone 15 Pro

Apple slår på stora trumman med helt ny grafikkrets, där uppskruvad prestanda och hårdvarubaserad ray tracing ska flåsa spelkonsolerna i nacken.

93

Apple avtäcker Iphone 15 och övergång till USB Type-C

Årets september-evenemang tar farväl av både gamla kontaktdon och skärmflärpar, när Lightning ersätts med USB Type-C och Dynamic Island tar plats på skärmen.

59

Apple uppges pensionera Iphone Mini

I samband med att Apple introducerar Iphone 15 uppges föregående generationers Mini-modeller försvinna för gott.

178

Apple kan vinkla bytet till USB Type-C som eget påhitt

Enligt Bloomberg kommer Apple knappast nämna den EU-lag som ligger bakom övergången till USB Type-C för laddning och tillbehör i Iphone.

48

Samsung: "2028 möter vi Apples försäljning av premiumtelefoner"

Det är inget fel på självförtroendet när Samsung spår att deras påkostade Galaxy-telefoner om fem år är ikapp försäljningen av Iphone.

45

Iphone säljs för 1,9 miljoner kronor

En fabriksförseglad första generationens Iphone har vid auktion slagit rekord när slutpriset fastslogs till nästan två miljoner kronor.

77

Automatiska nödsamtal pressar SOS Alarm

Moderna mobiltelefoner som automatiskt ringer nödsamtal när de upptäcker ett potentiellt fall eller olycka är ett problem för SOS Alarm.